NASLOVNICA / Novosti / Početak nastave u drugom polugodištu

Početak nastave u drugom polugodištu

Autor: Nikola Vuković

10. siječnja 2013.

U ponedjeljak, 14.siječnja 2013.godine počinje nastava u drugom polugodištu.

Raspored sati za učenike i raspored rada za učitelje ostaje isti kao i u prvom polugodištu.

Promijene – predavači i učitelji RN

PŠ Čepelovac

3a razred

Matematika u 5e i 8c razredu

Učenicima i učiteljima želimo sretan i uspješan početak rada u drugom polugodištu. Roditelje pozivamo na suradnju sa školom, a sve s ciljem dobrobiti učenika.

Školska natjecanja

Početkom drugog polugodišta počinju i školska natjecanja po predmetima. U četvrtak, 17.siječnja 2013. godine imamo školsko natjecanje iz matematike. Na školska natjecanja mogu se prijaviti svi učenici koji postižu odlične rezultate  iz pojedinog predmeta. Većinu učenika predložit će predmetni učitelji.

Školski projekti

Zadnji tjedan u siječnju u našoj školi nizom aktivnosti ( razgovor, predavanja, likovne radionice, izrada zidnih novina, rezentacije i gledanje video materijala ) obilježit ćemo Dan sjećanja na Holokaust. Naime, 29.siječnja  je spomendan na žrtve Holokausta. Naša škola je uključena i u projekt "Šafran".

Unapređivanje rada škole

Zahvaljujući donaciji roditelja ( školska priredba) kao i kvalitetnim trošenjem i gospodarenjem  vlastitih sredstava škole kupljena su tri LCD projektora za nastavu. Na taj način stvoreni su uvjeti za još kvalitetnije izvođenje nastave.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i Odjel za učenike s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content