NASLOVNICA / Novosti / Počelo je!

Počelo je!

Autor:

05. rujna 2011.

Počela je nastava u novoj 2011./2012. školskoj godini!

Nakon ljetnih praznika ponovno smo u školskim klupama. Novost u ovoj školskoj godini je ta što sada radimo u jednoj smjeni. To nam je omogućeno zahvaljujući izgradnji nove školske športske dvorane i tri nove učionice.

Školska športska dvorana

Raspored zvonjenja je malo promijenjen, pa ga možete vidjeti pritiskom na ovdje.

Danas su učenici imali prva dva sata Sat razrednika, na kojima su upoznati s rasporedom sati, s novim pravilima i s novim ustrojstvom rada škole. Treći sat su imali nastavu po rasporedu, a četvrti su prisustvovali Misnom slavlju. Svetu misu je održao đurđevački kapelan Neven Blažon, te je svim učenicima, učiteljima i roditeljima školaraca poželio puno uspjeha u novoj školskoj godini.

Danas je počela nastava i za osamdeset učenika prvih razreda. Njih je u 12 sati dočekao prigodni program povodom početka njihovog školskog doba. Nakon njega su sa svojim učiteljicama i učiteljem krenuli u upoznavanje škole i učionica u kojima će pohađati nastavu.

Svim učenicima, učiteljima, roditeljima i ostalim zaposlenicima naše škole želimo puno uspjeha u novoj školskoj godini!

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content