NASLOVNICA / Novosti / Počelo je!

Počelo je!

Autor:

05. rujna 2011.

Počela je nastava u novoj 2011./2012. školskoj godini!

Nakon ljetnih praznika ponovno smo u školskim klupama. Novost u ovoj školskoj godini je ta što sada radimo u jednoj smjeni. To nam je omogućeno zahvaljujući izgradnji nove školske športske dvorane i tri nove učionice.

Školska športska dvorana

Raspored zvonjenja je malo promijenjen, pa ga možete vidjeti pritiskom na ovdje.

Danas su učenici imali prva dva sata Sat razrednika, na kojima su upoznati s rasporedom sati, s novim pravilima i s novim ustrojstvom rada škole. Treći sat su imali nastavu po rasporedu, a četvrti su prisustvovali Misnom slavlju. Svetu misu je održao đurđevački kapelan Neven Blažon, te je svim učenicima, učiteljima i roditeljima školaraca poželio puno uspjeha u novoj školskoj godini.

Danas je počela nastava i za osamdeset učenika prvih razreda. Njih je u 12 sati dočekao prigodni program povodom početka njihovog školskog doba. Nakon njega su sa svojim učiteljicama i učiteljem krenuli u upoznavanje škole i učionica u kojima će pohađati nastavu.

Svim učenicima, učiteljima, roditeljima i ostalim zaposlenicima naše škole želimo puno uspjeha u novoj školskoj godini!

Ostale obavijesti

29. siječnja 2022.

Školsko natjecanje iz geografije

Danas je u našoj školi održano školsko natjecanje iz geografije. Natjecalo se 14 učenika petih, sedmih i osmih razreda pod […]

28. siječnja 2022.

Obavijest o nastavku rada

Poštovani roditelji i učenici, S obzirom na nešto povoljniju epidemiološku situaciju u našoj Školi u odnosu na prošli tjedan, obavještavamo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content