NASLOVNICA / Novosti / Počele pripreme za upis djece u prvi razred

Počele pripreme za upis djece u prvi razred

Autor: Nikola Vuković

23. siječnja 2017.

Djeca rođena izmeđi 1.travnja 2010. i 31.ožujka 2011.godine dorasla su za upis u prvi razred u školskoj 2017./18.godini.

Psihologinja Marija Sladoljev i pedagog Nikola Vuković danas su posjetili Dječji vrtić Maslačak i upoznali ravnateljicu gospođu Martinu Repić s ovogodišnjim aktivnostima oko upisa djece u prvi razred. Nakon toga stručni suradnici posjetili su dvije starije odgojne skupine i predstavili se budućim učenicima prvog razreda.

Plan za naredno razdoblje:

Dolazak djece u školu, upoznavanje s prostorijama škole, stručnim suradnicima i učiteljima, razgovor s učenicima, crtanje, aktivnosti u sportskoj dvorani. Ovo je tradicionalna aktivnost koja ima za cilj približiti djeci školu i školske aktivnosti. Prema planu djeca će doći u školu u ponedjeljak 6.veljače i srijedu 8.veljače.

Roditeljski sastanak za roditelje budućih učenika prvog razreda održat će se u ponedjeljak, 13.veljače 2017.godine u 16.30 sati u maloj sportskoj dvorani naše škole. Na roditeljskom sastanku roditelji će dobiti i službeni poziv za upis djeteta u prvi razred.

Plan upisa:

Matična škola: 60

PŠ Budrovac: 4

PŠ Čepelovac: 1

PŠ Mičetinac: 3

PŠ Sirova Katalena: 4

Priloženi dokumenti:
650_Plan_Upisa_2017-2018.pdf

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content