NASLOVNICA / Novosti / Počele pripreme za upis djece u prvi razred

Počele pripreme za upis djece u prvi razred

Autor: Nikola Vuković

04. veljače 2020.

U tijeku su aktivnosti vezane za upis djece u prvi razred u školskoj 2020./21.godini. Obveznici upisa su djeca rođena između 1.travnja 2013. i 31.ožujka 2014.godine.

U suradnji s ravnateljicom DV "Maslačak" gospođom Marijom  Čupen Tomica pedagog škole Nikola Vuković dogovorio je predupisne aktivnosti koje se odnose na odlazak stručnih suradnika psihologinje i pedagoga u DV "Maslačak" (19.veljače) upoznavanje s budućim učenicima. Isto tako dogovoren je i dolazak djece s odgojiteljicama u školu (između 24. i 28.veljače).

Cilj je ovih aktivnosti upoznavanje budućih učenika s djelatnicima škole, školskim prostorom i programima koji ih očekuju u školi.

Roditelji će u DV dobiti obavijest o upisnim aktivnostima i obrazac "Zubne putovnice" za svoje dijete. Prije upisa u prvi razred roditelji odnose "Zubnu putovnicu" kod odabranog zubara svog djeteta koji će popuniti podatke u obrascu.

Roditeljski sastanak za roditelje djece dorasle za upis u prvi razred je u ponedjeljak, 17. veljače 2020. godine s početkom u 17.00 sati u sportskoj dvorani Škole. Na roditeljskom sastanku roditelji će preuzeti poziv za upis djece i pregled kod školskog liječnika.

Nakon tri školske godine povećan je broj djece dorasle za upis u prvi razred. U odnosu na ovu školsku godinu imamo 17-tero djece više.

Broj djece dorasle za upis u prvi razred: 94

MŠ Đurđevac: 84

PŠ Budrovac:3

PŠ Čepelovac: 3

PŠ Sirova Katalena; 3

PŠ Mičetinac: 1

Predviđen upis djece u prvi razred za OŠ Đurđevac je u vremenu od 16. do 27. ožujka 2020.

Ostale obavijesti

19. svibnja 2022.

Službeni rezultati Državnog natjecanja iz astronomije

Objavljujemo Bilten sa službenim rezultatima Državnog natjecanja iz astronomije.Čestitamo najuspješnijima!

19. svibnja 2022.

Dva zlata i bronca na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac sudjelovali su na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content