NASLOVNICA / Novosti / Počele pripreme za upis djece u prvi razred

Počele pripreme za upis djece u prvi razred

Autor: Nikola Vuković

04. veljače 2020.

U tijeku su aktivnosti vezane za upis djece u prvi razred u školskoj 2020./21.godini. Obveznici upisa su djeca rođena između 1.travnja 2013. i 31.ožujka 2014.godine.

U suradnji s ravnateljicom DV "Maslačak" gospođom Marijom  Čupen Tomica pedagog škole Nikola Vuković dogovorio je predupisne aktivnosti koje se odnose na odlazak stručnih suradnika psihologinje i pedagoga u DV "Maslačak" (19.veljače) upoznavanje s budućim učenicima. Isto tako dogovoren je i dolazak djece s odgojiteljicama u školu (između 24. i 28.veljače).

Cilj je ovih aktivnosti upoznavanje budućih učenika s djelatnicima škole, školskim prostorom i programima koji ih očekuju u školi.

Roditelji će u DV dobiti obavijest o upisnim aktivnostima i obrazac "Zubne putovnice" za svoje dijete. Prije upisa u prvi razred roditelji odnose "Zubnu putovnicu" kod odabranog zubara svog djeteta koji će popuniti podatke u obrascu.

Roditeljski sastanak za roditelje djece dorasle za upis u prvi razred je u ponedjeljak, 17. veljače 2020. godine s početkom u 17.00 sati u sportskoj dvorani Škole. Na roditeljskom sastanku roditelji će preuzeti poziv za upis djece i pregled kod školskog liječnika.

Nakon tri školske godine povećan je broj djece dorasle za upis u prvi razred. U odnosu na ovu školsku godinu imamo 17-tero djece više.

Broj djece dorasle za upis u prvi razred: 94

MŠ Đurđevac: 84

PŠ Budrovac:3

PŠ Čepelovac: 3

PŠ Sirova Katalena; 3

PŠ Mičetinac: 1

Predviđen upis djece u prvi razred za OŠ Đurđevac je u vremenu od 16. do 27. ožujka 2020.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content