NASLOVNICA / Novosti / Pismo ministra

Pismo ministra

Autor:

06. rujna 2011.

Jučer je na Webmailove zaposlenika svih škola u Republici Hrvatskoj stigla elektronička pošta od ministra znanosti obrazovanja i športa Radovana Fuchsa!

Povod slanju e-maila bio je početak nove školske godine.

Između ostaloga ministar piše:

Učiti i odgajati djecu velika je obveza za koju treba puno ljubavi, žrtve i odricanja, stoga je vaš poziv jedan od najodgovornijih, ali i najplemenitijih.

… želim vam da ustrajete u svome radu kako biste u svojim učenicima i dalje razvijali ono najbolje u njima, a sve s ciljem da nam se Domovina i dalje diči novim generacijama obrazovanih i čestitih ljudi.  

Cijelo pismo učitelji, stručni suradnici i ravnatelji mogu pročitati na školskom Webmailu, na koji se prijavljuju pomoću istog korisničkog imena i lozinke s kojima se prijavljuju i na školski Web.

Ostale obavijesti

03. prosinca 2022.

Večer matematike 2022.

U srijedu 30.11.2022. i u četvrtak 1.12.2022. u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva i uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, i […]

30. studenoga 2022.

Predstavljanje ponuda za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji

Na roditeljskom sastanku održanom 29.11.2022. predstavljene su dvije pristigle ponude za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content