NASLOVNICA / Novosti / Pismo ministra

Pismo ministra

Autor:

06. rujna 2011.

Jučer je na Webmailove zaposlenika svih škola u Republici Hrvatskoj stigla elektronička pošta od ministra znanosti obrazovanja i športa Radovana Fuchsa!

Povod slanju e-maila bio je početak nove školske godine.

Između ostaloga ministar piše:

Učiti i odgajati djecu velika je obveza za koju treba puno ljubavi, žrtve i odricanja, stoga je vaš poziv jedan od najodgovornijih, ali i najplemenitijih.

… želim vam da ustrajete u svome radu kako biste u svojim učenicima i dalje razvijali ono najbolje u njima, a sve s ciljem da nam se Domovina i dalje diči novim generacijama obrazovanih i čestitih ljudi.  

Cijelo pismo učitelji, stručni suradnici i ravnatelji mogu pročitati na školskom Webmailu, na koji se prijavljuju pomoću istog korisničkog imena i lozinke s kojima se prijavljuju i na školski Web.

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content