NASLOVNICA / Novosti / Pisanica od srca

Pisanica od srca

Autor:

24. ožujka 2013.

Učenici i učitelji razredne nastave, već tradicionalno su predstavili našu školu na manifestaciji „Pisanica od srca“ koje je ove godine održana 23. ožujka 2013. godine na središnjem koprivničkom trgu.

Za najljepšu „vuzmenu košaricu i ove godine (treći puta za redom) u kategoriji osnovne škole, predstavnici naše škole osvojili su prvu nagradu.

U izradi košarice pomogla im je gospođa Mirjana Vrabec, a košarica je kod posjetitelja izazvala veliku pozornost zbog stare tradicijske izrade sitinom – biljkom koja je mnogim građanima nepoznata, a danas se rijetko koristi pri ukrašavanju pisanica.

Nagrađene košarice bit će izložene u hotelu Picok u Đurđevcu od 27. ožujka (Veliki četvrtak), pa stoga pozivamo sve roditelje i zainteresirane građane da posjete izložbeni prostor hotela i pogledaju izložbu.

Ostale obavijesti

22. veljače 2024.

Jakov Ovnić na međunarodnom natjecanju osvojio drugu nagradu

U Novom Marofu je od 13. do 17. veljače 2024. održano Međunarodno natjecanje učenika osnovnih glazbenih škola “Mladi Padovec”. Jakov […]

19. veljače 2024.

Stručno usavršavanje učitelja i stručnih suradnika

Prvi dan drugog dijela zimskog odmora učenika u Osnovnoj školi Đurđevac bilo je radno za učitelje i stručne suradnike Osnovne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content