NASLOVNICA / Novosti / Pisanica od srca

Pisanica od srca

Autor:

24. ožujka 2013.

Učenici i učitelji razredne nastave, već tradicionalno su predstavili našu školu na manifestaciji „Pisanica od srca“ koje je ove godine održana 23. ožujka 2013. godine na središnjem koprivničkom trgu.

Za najljepšu „vuzmenu košaricu i ove godine (treći puta za redom) u kategoriji osnovne škole, predstavnici naše škole osvojili su prvu nagradu.

U izradi košarice pomogla im je gospođa Mirjana Vrabec, a košarica je kod posjetitelja izazvala veliku pozornost zbog stare tradicijske izrade sitinom – biljkom koja je mnogim građanima nepoznata, a danas se rijetko koristi pri ukrašavanju pisanica.

Nagrađene košarice bit će izložene u hotelu Picok u Đurđevcu od 27. ožujka (Veliki četvrtak), pa stoga pozivamo sve roditelje i zainteresirane građane da posjete izložbeni prostor hotela i pogledaju izložbu.

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content