NASLOVNICA / Novosti / Pink Shirt Day 2019

Pink Shirt Day 2019

Autor: Arijana Lenardić

26. veljače 2019.

Povodom obilježavanjaDana ružičastih majica, učenici 8.a i 8.b razreda našli su sezaključani u školskoj dvorani!  Ako vas zanima jesu li uspjeli pobjeći, pročitajte u nastavku vijesti. 🙂

Escape Room naziv je popularne igre gdje skupina igrača rješava zagonetke te prati tragove i upute kako bi u određenom vremenu mogli izvršiti zadatke i izaći iz zatvorene sobe ili više spojenih soba.

Učenicima 8.a i 8.b razreda najavljeno je da će sportskim aktivnostima obilježiti Dan ružičastih majica, no nisu znali što ih zapravo čeka u školskoj dvorani. Tamo su ih dočekale razrednice i iznenadile ih igrom „Pobjegni iz školske dvorane!“.

Podijeljeni u šest skupina i šest soba učenici su morali zajednički surađivati i izvršavati maštovite sportske aktivnosti opisane u zagonetnim uputama. U svakoj od soba krila su se i slova i brojke koje su morali staviti u pravilan redoslijed kako bi otkrili poznatiji naziv ovog tematskog dana – PINK SHIRT DAY 2019.

Učenici su uspješno izvršili zadatke i „otključali“ školsku dvoranu. Na kraju su nagrađeni značkama za promicanje timskog rada i tolerancije – igrom i sportom protiv nasilja!

Razrednice Lidija Martinčić i Arijana Lenardić

Ostale obavijesti

27. ožujka 2023.

“Ljubičasti dan”-fotogalerija

Tijekom današnjeg dana učenici naše škole zajedno s učiteljima prigodno su obilježili “Ljubičasti dan” -dan podrške osobama oboljelih od epilepsije. […]

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content