NASLOVNICA / Novosti / Pedagog Nikola Vuković promoviran u zvanje izvrsni savjetnik

Pedagog Nikola Vuković promoviran u zvanje izvrsni savjetnik

Autor:

14. prosinca 2020.

Odlukom ravnateljice AZOO od 7. prosinca 2020. godine, a na osnovu provedenog postupka u skladu s odredbama Pravilnika o napredovanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja, pedagog Nikola Vuković, prof. napreduje u zvanje: izvrsni savjetnik.

Ovim napredovanjem pedagog škole među prvima u Republici Hrvatskoj stekao je zvanje izvrsnog savjetnika. Ovo zvanje uvedeno je novim Pravilnikom o napredovanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja škola.

Dosadašnja napredovanja: 2000 – stručni suradnik mentor, 2006. – stručni suradnik savjetnik, obnova zvanja 2011. i 2016.godine.

Pedagog Nikola Vuković, prof. u našoj školi radi od 9. rujna 1991.godine. Do sada je objavio u stručnim časopisima i zbornicima  28 stručnih radova, održao je preko 50 predavanja na županijskim, međužupanijskim i državnim stručnim skupovima. Trenutno je i voditelj međužupanijskog stručnog vijeća stručnih suradnika pedagoga osnovnih škola Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.

Čestitke kolegi Nikoli!

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content