NASLOVNICA / Novosti / Pedagog Nikola Vuković promoviran u zvanje izvrsni savjetnik

Pedagog Nikola Vuković promoviran u zvanje izvrsni savjetnik

Autor:

14. prosinca 2020.

Odlukom ravnateljice AZOO od 7. prosinca 2020. godine, a na osnovu provedenog postupka u skladu s odredbama Pravilnika o napredovanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja, pedagog Nikola Vuković, prof. napreduje u zvanje: izvrsni savjetnik.

Ovim napredovanjem pedagog škole među prvima u Republici Hrvatskoj stekao je zvanje izvrsnog savjetnika. Ovo zvanje uvedeno je novim Pravilnikom o napredovanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja škola.

Dosadašnja napredovanja: 2000 – stručni suradnik mentor, 2006. – stručni suradnik savjetnik, obnova zvanja 2011. i 2016.godine.

Pedagog Nikola Vuković, prof. u našoj školi radi od 9. rujna 1991.godine. Do sada je objavio u stručnim časopisima i zbornicima  28 stručnih radova, održao je preko 50 predavanja na županijskim, međužupanijskim i državnim stručnim skupovima. Trenutno je i voditelj međužupanijskog stručnog vijeća stručnih suradnika pedagoga osnovnih škola Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.

Čestitke kolegi Nikoli!

Ostale obavijesti

21. rujna 2023.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske godine 2023./2024. u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu 20. rujna, djelatnici i učenici naše škole prisustvovali su svetoj misi u župnoj crkvi sv. Jurja u Đurđevcu. […]

20. rujna 2023.

Dječji recital kajkavske poezije

Već drugu godinu zaredom naša učenica iz 4. d razreda, Maja Pecikozić izabrana je za javni nastup u Krapini na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content