NASLOVNICA / Novosti / Pedagog - najava aktivnosti

Pedagog – najava aktivnosti

Autor: Nikola Vuković

15. siječnja 2012.

Poštovani roditelji, dragi učenici,

Sutra, 16.siječnja počinje drugo polugodište. Ponovno započinju i moje aktivnosti SAMO NA RADNOM MJESTU PEDAGOGA ŠKOLE i ovim putem Vas ukratko obavještavam o predstojećim aktivnostima do kraja veljače.

PREVENTIVNI PROGRAM

Pri kraju je izrada izvješća i kompletiranje akcijskog istraživanja "Zdravlje je najveće bogatstvo" koje smo proveli u školi, a istraživanje je obuhvatilo 275 učenika naše škole. Rezultate akcijskog istraživanja i prijedloge za unapređivanje rada prezentirat ću na Učiteljskom vijeću, na satovima razrednika i na zajedničkom roditeljskom sastanku – do 8.veljače 2012.

ODGOJNO DJELOVANJE

U dogovoru s razrednicima održat ću niz predavanja i radionica za učenike, a područje rada je odgoj i obrazovanje za ljudska prava.

RODITELJSKI SASTANCI

Prezentacija akcijskog istraživanja "Zdravlje je najveće bogatstvo" ( za roditelje šestog do osmog razreda), te ostvarivanje programa prevencije u suradnji s PU KC-KŽ županije ( za roditelje četvrtog i sedmog razreda ).

UPIS DJECE U PRVI RAZRED

Počinju predradnje i aktivnosti vezane za upis djece u prvi razred za školsku 2012./13.godinu. Obveznici su djeca rođena između 1.travnja 2005. i 31.ožujka 2006.godine. Aktivnosti:Suradnja s dječjim vrtićem "Maslačak", druženje s djecom u vrtiću i dolazak djece u školu.Roditeljski sastanak za roditelje čija će djeca krenuti u prvi razred u rujnu 2012.godine.

Radno vrijeme:

Svaki dan od 07.00 do 13.00 sati. Specifičnost rada pedagoga je u tome da nisam stalno u svojoj sobi već sam u razredu, u Područnim školama ili na nekom od stručnih sastanaka. Zato Vas molim da za razgovor nazovete dan prije kako bismo mogli dogovoriti termin.

Rad stručnog tima škole: utorkom i petkom

Za individualne razgovore molim Vas da se najavite na telefon: 814-063.

Nikola Vuković, pedagog savjetnik

Ostale obavijesti

04. prosinca 2023.

Karlu Saboliću uručena diploma za 22. Bijenalnu međunarodnu izložbu dječje umjetnosti Kanagawa, Japan

Hrvatski školski muzej organizirao je svečanu dodjelu diploma autorima nagrađenih radova na 22. Bijenalnoj međunarodnoj izložbi dječje umjetnosti Kanagawa, Japan pozvavši nagrađenog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content