NASLOVNICA / Novosti / Pedagog - najava aktivnosti

Pedagog – najava aktivnosti

Autor: Nikola Vuković

15. siječnja 2012.

Poštovani roditelji, dragi učenici,

Sutra, 16.siječnja počinje drugo polugodište. Ponovno započinju i moje aktivnosti SAMO NA RADNOM MJESTU PEDAGOGA ŠKOLE i ovim putem Vas ukratko obavještavam o predstojećim aktivnostima do kraja veljače.

PREVENTIVNI PROGRAM

Pri kraju je izrada izvješća i kompletiranje akcijskog istraživanja "Zdravlje je najveće bogatstvo" koje smo proveli u školi, a istraživanje je obuhvatilo 275 učenika naše škole. Rezultate akcijskog istraživanja i prijedloge za unapređivanje rada prezentirat ću na Učiteljskom vijeću, na satovima razrednika i na zajedničkom roditeljskom sastanku – do 8.veljače 2012.

ODGOJNO DJELOVANJE

U dogovoru s razrednicima održat ću niz predavanja i radionica za učenike, a područje rada je odgoj i obrazovanje za ljudska prava.

RODITELJSKI SASTANCI

Prezentacija akcijskog istraživanja "Zdravlje je najveće bogatstvo" ( za roditelje šestog do osmog razreda), te ostvarivanje programa prevencije u suradnji s PU KC-KŽ županije ( za roditelje četvrtog i sedmog razreda ).

UPIS DJECE U PRVI RAZRED

Počinju predradnje i aktivnosti vezane za upis djece u prvi razred za školsku 2012./13.godinu. Obveznici su djeca rođena između 1.travnja 2005. i 31.ožujka 2006.godine. Aktivnosti:Suradnja s dječjim vrtićem "Maslačak", druženje s djecom u vrtiću i dolazak djece u školu.Roditeljski sastanak za roditelje čija će djeca krenuti u prvi razred u rujnu 2012.godine.

Radno vrijeme:

Svaki dan od 07.00 do 13.00 sati. Specifičnost rada pedagoga je u tome da nisam stalno u svojoj sobi već sam u razredu, u Područnim školama ili na nekom od stručnih sastanaka. Zato Vas molim da za razgovor nazovete dan prije kako bismo mogli dogovoriti termin.

Rad stručnog tima škole: utorkom i petkom

Za individualne razgovore molim Vas da se najavite na telefon: 814-063.

Nikola Vuković, pedagog savjetnik

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content