NASLOVNICA / Novosti / Otvorena izložba dječjih likovnih radova “Asocijacije na Dalíja˝

Otvorena izložba dječjih likovnih radova “Asocijacije na Dalíja˝

Autor:

22. listopada 2019.

Učenici Osnovne škole Đurđevac sudjelovali su na likovnom natječaju/izložbi pod nazivom ˝ASOCIJACIJE NA DALÍJA ˝ povodom izložbe Salvadora Dalíja „Recepti za besmrtnost“ u organizaciji Muzeja Grada Đurđevca a u suradnji sa Županijskim stručnim vijećem učitelja likovne kulture Koprivničko-križevačke županije.

Otvorenje izložbe učeničkih radova pristiglih na likovni natječaj održano je u ponedjeljak, 21. listopada 2019., s početkom u 12:00 sati u galerijskim prostorima Muzeja Grada Đurđevca.


Od pristiglih 176 radova iz 23 osnovne škole s područja 5 županija, izdvojena su po tri nagrađena u dvije kategorije (1.-4. i 5.-8. razred) i tri pohvaljena u kategoriji od 1. do 4. razreda, te radovi koji će biti izloženi u galeriji.


Učenik drugog razreda naše škole Kristijan Orešković osvojio je treće mjesto u kategoriji učenika razredne nastave dok je učenica osmog razreda Dorotea Bednaić osvojila drugo mjesto u kategoriji viših razreda osnovne škole.

Likovni radovi učenika: Gabrijele Horvat 4.r, Martine Bogdan 8.r, Ane Kremer 8.r, Veronike Kuštro 6.r, Dorotee Lončar 8.r,  Borne Šimunic 8.r i Mihaele Zrnić 8.r izabrani od strane žirija za izložbu.

Mentori učenicima bili su učiteljice Iva Beljan, Nada Petrović i učitelj likovne kulture Zoran Vidaković.

Izložbu je moguće razgledati do 31. listopada 2019.

Ostale obavijesti

16. lipnja 2021.

Plemenita akcija za kraj nastavne godine

Prije sedam godina stvoren je sigurni kutak, oporavilište i utočište za ozlijeđene, neželjene, napuštene i zlostavljane životinje – Grgin konak. […]

15. lipnja 2021.

Učenici 3. b na završnoj izvanučioničnoj nastavi

Učenici 3. b razreda sa svojom učiteljicom Nadom Petrović i pomagačicom u nastavi Ana- Marijom Markač Brgles, 15. 06. 2021. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content