NASLOVNICA / Novosti / Otvorena izložba dječjih likovnih radova “Asocijacije na Dalíja˝

Otvorena izložba dječjih likovnih radova “Asocijacije na Dalíja˝

Autor: Zoran Vidakovic

22. listopada 2019.

Učenici Osnovne škole Đurđevac sudjelovali su na likovnom natječaju/izložbi pod nazivom ˝ASOCIJACIJE NA DALÍJA ˝ povodom izložbe Salvadora Dalíja „Recepti za besmrtnost“ u organizaciji Muzeja Grada Đurđevca a u suradnji sa Županijskim stručnim vijećem učitelja likovne kulture Koprivničko-križevačke županije.

Otvorenje izložbe učeničkih radova pristiglih na likovni natječaj održano je u ponedjeljak, 21. listopada 2019., s početkom u 12:00 sati u galerijskim prostorima Muzeja Grada Đurđevca.


Od pristiglih 176 radova iz 23 osnovne škole s područja 5 županija, izdvojena su po tri nagrađena u dvije kategorije (1.-4. i 5.-8. razred) i tri pohvaljena u kategoriji od 1. do 4. razreda, te radovi koji će biti izloženi u galeriji.


Učenik drugog razreda naše škole Kristijan Orešković osvojio je treće mjesto u kategoriji učenika razredne nastave dok je učenica osmog razreda Dorotea Bednaić osvojila drugo mjesto u kategoriji viših razreda osnovne škole.

Likovni radovi učenika: Gabrijele Horvat 4.r, Martine Bogdan 8.r, Ane Kremer 8.r, Veronike Kuštro 6.r, Dorotee Lončar 8.r,  Borne Šimunic 8.r i Mihaele Zrnić 8.r izabrani od strane žirija za izložbu.

Mentori učenicima bili su učiteljice Iva Beljan, Nada Petrović i učitelj likovne kulture Zoran Vidaković.

Izložbu je moguće razgledati do 31. listopada 2019.

Ostale obavijesti

25. siječnja 2022.

Upis u prvi razred – pozivi

Poštovani roditelji budućih učenika prvog razreda, U odgojnim skupinama koje polaze vaša djeca nalaze se pozivi za upis u prvi […]

24. siječnja 2022.

Nastava na daljinu – obavijest

Poštovani roditelji i učenici, s obzirom na trenutno nepovoljnu epidemiološku situaciju u našoj Školi obavještavamo vas da se od utorka, […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content