NASLOVNICA / Novosti / Otvorena izložba dječjih likovnih radova “Asocijacije na Dalíja˝

Otvorena izložba dječjih likovnih radova “Asocijacije na Dalíja˝

Autor: Zoran Vidakovic

22. listopada 2019.

Učenici Osnovne škole Đurđevac sudjelovali su na likovnom natječaju/izložbi pod nazivom ˝ASOCIJACIJE NA DALÍJA ˝ povodom izložbe Salvadora Dalíja „Recepti za besmrtnost“ u organizaciji Muzeja Grada Đurđevca a u suradnji sa Županijskim stručnim vijećem učitelja likovne kulture Koprivničko-križevačke županije.

Otvorenje izložbe učeničkih radova pristiglih na likovni natječaj održano je u ponedjeljak, 21. listopada 2019., s početkom u 12:00 sati u galerijskim prostorima Muzeja Grada Đurđevca.


Od pristiglih 176 radova iz 23 osnovne škole s područja 5 županija, izdvojena su po tri nagrađena u dvije kategorije (1.-4. i 5.-8. razred) i tri pohvaljena u kategoriji od 1. do 4. razreda, te radovi koji će biti izloženi u galeriji.


Učenik drugog razreda naše škole Kristijan Orešković osvojio je treće mjesto u kategoriji učenika razredne nastave dok je učenica osmog razreda Dorotea Bednaić osvojila drugo mjesto u kategoriji viših razreda osnovne škole.

Likovni radovi učenika: Gabrijele Horvat 4.r, Martine Bogdan 8.r, Ane Kremer 8.r, Veronike Kuštro 6.r, Dorotee Lončar 8.r,  Borne Šimunic 8.r i Mihaele Zrnić 8.r izabrani od strane žirija za izložbu.

Mentori učenicima bili su učiteljice Iva Beljan, Nada Petrović i učitelj likovne kulture Zoran Vidaković.

Izložbu je moguće razgledati do 31. listopada 2019.

Ostale obavijesti

26. studenoga 2022.

RADIONICA POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA BOŽIĆA

Krajem mjeseca studenoga održana je radionica s roditeljima Prve odgojno obrazovne skupine pod vodstvom učiteljice Matee Melnjak. Radionica je bila […]

26. studenoga 2022.

IZRADA ADVENTSKOG VIJENCA- ODJELI ZA UČENIKE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Povodom nadolazećeg blagdana Božića i predbožićnog vremena učenici Druge odgojno obrazovne skupine zajedno sa učiteljicom Emom Jančevec izradili su zajednički […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content