NASLOVNICA / Novosti / Osvojena nagrada na natječaju „Za naše male genijalce“

Osvojena nagrada na natječaju „Za naše male genijalce“

Autor:

05. studenoga 2019.

„Za naše male genijalce“ je projekt koji organizira Hrvatska elektroprivreda  d.d. od 2015. godine. HEP donacijom računalne opreme školama želi i nastoji poboljšati uvjete u nastavi i učenju te poticati kreativno mišljenje. Tako su naši učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju zajedno sa svojim učiteljicama Marijom Dautanec Božić i Majom Huzjak Mišulin osmislili i snimili video zašto su baš njihovoj školi potrebna nova računala.

Dana 5. studenog 2019. godine školu su posjetili predstavnici HEP-a, iz Sektora za marketinšku i tržišnu strategiju, gospođa Koraljka Sopta i gospodin Ivica Pavičić, a iz Sektora za informacijsko- komunikacijske tehnologije, gospodin Mario Rukavina te su učenicima predali dva nova računala. U ime škole, dobrodošlicu im je poželjela voditeljica Odjela Irena Kovačić. Gospođa Koraljka Sopta održala je kratki govor, pohvalila učenike za kreativan video te im pomogla otvoriti njihovu nagradu. Goste je isto tako pozdravio te im se zahvalio i ravnatelj Osnovne škole, gospodin Danijel Domišljanović. U znak zahvalnosti učenici su pripremili kratki program.

Zahvaljujemo HEP-u što su prepoznali trud i upornost naših učenika te ih vrijedno nagradili!

Nagrađeni video naših učenika možete vidjeti na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=DwDVHzD5znw

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content