NASLOVNICA / Novosti / Osnovan Školski filantropski klub IZVOR DOBROTE

Osnovan Školski filantropski klub IZVOR DOBROTE

Autor: Nikola Vuković

27. rujna 2017.

U sklopu obilježavanja Tjedna filantropije u našoj školi osnovan je Školski filantropski klub Izvor dobrote.

Obilježavanje Tjedna filantropije organizirano je u suradnji sa Zakladom Zamah iz Zagreba čiji su predstavnici danas nazočili školskoj svečanosti. Uz predstavnike Zaklade Zamah nazočni su bili predstavnici Obiteljskog doma za starije i nemoćne Pintarić iz Đurđevca, Obiteljskog doma za starije i nemoćne Prelec Kralj iz Đurđevca, Udruge "Mali Princ" iz Đurđevca, Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac te predstavnica grada Đurđevca. Predstavnici Udruga i Obiteljskih domova ukratko su predstavili svoja iskustva i suradnju s učenicima naše škole. Na početku programa nazočne su pozdravili ravnatelj Danijel Domišljanović i pedagog Nikola Vuković, koordinator rada na projektu. Učenici četvrtog i sedmog razreda predstavili su svoje projektne akcije. Nakon učenika predstavnici nazočnih Udruga i Obiteljskih domova govorili su o svojim iskustvima na području volontiranja i suradnji sa školom. I ovaj puta medijski nas je pratio Podravski radio Đurđevac.

 

Osnovan je i Školski filantropski klub Izvor dobrote koji će promovitrrati filantropiju te njegovi članovi organizirati humanitarne akcije na nivou škole i šire.

Najavljujemo: listopad – prikupljanje slikovnica i dječjih knjiga za dječje odjele u bolnicama.

Dogovorena je i daljnja suradnja sa Zakladom Zamah iz Zagreba.

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content