NASLOVNICA / Novosti / Osmaši u Istri

Osmaši u Istri

Autor: Nikola Vuković

11. lipnja 2013.

Terenska nastava učenika osmog razreda ostvarena je u ponedjeljak, 10.lipnja 2013.

Učenici osmog razreda, njih 75 i četiri razrednika ostvarili su lijepu i sadržajnu terensku nastravu u Istri.

Polazak učenika bio je u 03.00 sati. Vožnja do Istre protekla je bez problema. Prvo mjesto oje smo posjetili bila je Fažana, nakon kratkog odmora krenuli smo brodom na Brijune. Obilazak Brijuna trajao je četiri sata. Učenici su sa zanimanjem pratili izlaganje vodića te razgledali znamenitosti Berijuna. Nakon povratka na kopno uslijedilo je kupanje u moru i slobodno vrijeme za učenike. Više od 30 učenika kupalo se u moru, nekolicina je iznajmila bicikle i na biciklima su razgledavali Fažanu, ostali su proveli vrijeme na plaži ili obližnjoj slastičarni. Popodnevni dio terenske nastave bili smo u Rovinju. Kratka šetnja gradom i razgledavanje znanemitosti imali su za cilj upoznavanje učenika s Rovinjom. Učenici su dobili dva sata slobodnog vremena za druženje i razonodu.

Cjelodnevna terenska nastava protekla je u najboljem redu, ostavreni su svi predviđeni sadržaji terenske nastave.

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content