NASLOVNICA / Novosti / ONLINE BOŽIĆNA PRIREDBA UČENIKA PODRUČNIH ŠKOLA

ONLINE BOŽIĆNA PRIREDBA UČENIKA PODRUČNIH ŠKOLA

Autor: Nikola Mihočka

22. prosinca 2021.

Učenici područnih škola, zajedno sa učiteljima, tijekom mjeseca prosinca marljivo su uvježbavali recitacije, pjesme i igrokaze. Zbog pandemije korona virusa, ni ove, kao ni prošle godine, nije planirano održavanje tradicionalnih božićnih priredbi u mjestima. Kako bi ipak prenijeli dio božićne atmosfere te uljepšali  ovo  predbožićno vrijeme, odlučeno je kako će božićni  program prikazati na stranicama škole .

Sam Božić nas podsjeća na važnu ulogu svakog pojedinca  koji može malim djelima dobrote, ljubavi i nade  unositi  promjene u obitelj, razred, radno okruženje  i širu zajednicu.

Neka nas božićno vrijeme potakne da primijetimo svako živo biće, da suosjećamo, volimo, pomažemo i budemo zahvalni.

Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena, zajedno sa njihovim učiteljima,  svima žele sretan i blagoslovljen Božić ispunjen mirom, veseljem te lijepim trenucima provedenima sa voljenima.

Učiteljica Martina Krajcar Baltić

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content