NASLOVNICA / Novosti / Održana svečana priredba povodom Dana škole

Održana svečana priredba povodom Dana škole

Autor:

27. svibnja 2019.

U četvrtak, 23. svibnja 2019. u našoj je sportskoj dvorani upriličena velika priredba povodom Dana škole i 55. obljetnice rada škole u postojećoj zgradi. 

Svim učenicima škole koji su ispunili tribine dvorane obratio se ravnatelj Danijel Domišljanović. Iskoristio je priliku da se osvrne na sjajne rezultate učenika škole i da se zahvali gradonačelniku i Gradskom vijeću Grada Đurđevca što su omogućili uistinu zavidne uvjete u školi.

Potom se svim nazočnima obratio i gradonačelnik Hrvoje Janči te istaknuo kako se prije same priredbe održalo svečano otvaranje dva završena projekta, energetske obnove zgrade škole te zgrade Odjela za djecu s teškoćama. Također je istaknuo kako su uređeni novi kabineti za informatiku, kemiju, biologiju, fiziku te nova knjižnica. Svi učitelji imaju prijenosna računala, sredstva za kućna usavršavanja, u svakoj učionici postoji projektor i pametna ploča i to je standard koji je rijetkost u Hrvatskoj.

U ime Gradskog vijeća Grada Đurđevca i predsjednika Gradskog vijeća Željka Lackovića okupljenima se obratila potpredsjednica Gradskog vijeća Kristina Benko Markovica koja se pridružila čestitkama gradonačelnika te je svim učenicima i učiteljima čestitala njihov dan.

Tijekom svečane priredbe nagrađeni su najuspješniji učenici na državnim i županijskim natjecanjima te su za svoj uspjeh primili priznanja i prigodne poklone.

U svečanom dijelu programa nastupio je školski zbor pod vodstvom Kristine Benko Markovica. Izveli su pjesmu Đurđevak grada sa solisticom Ivom Antolaš. Učenici Područne škole Budrovac izveli su recitaciju Četiri čarobne riječi, a uslijedile su učenice šestih razreda s plesnom točkom Shake it off. Učenici Područne škole Sirova Katalena recitirali su pjesmu Dar, dok su plesnom točkom Dancing all day okupljene zabavili učenici Područne škole Čepelovac. Ema Lovrak i Laura Zvonar otpjevale su vlastitu pjesmu pod nazivom Fear of the future s kojom su nastupile na festivalu engleskog jezika. Borna Šimunic i Patricija Fuček otplesali su Đurđevačku polku, nagrađivanu koreografiju s natjecanja plesnih parova. Ana Furdić izvela je krasnoslov vlastite pjesme Naša škola. Učenici Područne škole Mičetinac nasmijali su nazočne kratkim igrokazom pod nazivom Ja sam dečko za ženiti. Na kraju programa nastupile su članice Etnoritmike.

Svečanom obilježavanju Dana škole prethodile su brojne aktivnosti u predmetnoj nastavi, već tradicionalna Eko modna revija te sportske aktivnosti.

Ostale obavijesti

08. prosinca 2022.

Učenici 8.d razreda osvojili posjet Interpretacijskom centru Muzej bećarac

Učenici 8. d razreda osvojili su besplatan posjet Interpretacijskom centru Muzej bećarca u Pleternici. Rezultat je to prijave na Javni […]

07. prosinca 2022.

Školski medni dan

„Slatko, slađe, najslađe – MED.“ Učenici prvog razreda Osnovne škole Đurđevac obilježili su Školski medni dan koji se svake godine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content