NASLOVNICA / Novosti / Održana prezentacija rada skupine potencijalno darovitih učenika naše škole

Održana prezentacija rada skupine potencijalno darovitih učenika naše škole

Autor:

18. lipnja 2014.

Posljednji dan nastave, u petak, 13. lipnja 2014. održana je prezentacija rada skupine potencijalno darovitih učenika petih razreda naše škole za njihove roditelje. 

Prezentaciju je održala voditeljica skupine, psihologinja naše škole te sami učenici koji su prezentirali društvene igre koje su sami izradili. Učenici su kroz cijelo drugo polugodište imali radionice na kojima su obrađivali teme:  inteligencija, što nam treba za sreću, nenasilno rješavanje sukoba. Osim toga, održan je superkul kviz, učenici su održali predavanja o svojem području interesa, a kruna ovogodišnjeg rada bila je izrada drušvenih igara. Društvene igre koje su učenici izradili biti će dostupne za posudbu sljedeće školske godine. 

Ovim putem zahvaljujem učenicima koji su sudjelovali u radu skupine: Tina Ferenčić, Karlo Grgičin, Marija Leonora Račan, Luka Rogoz, Ivor Roštan, Romana Rusak  i Sara Švedek.  

U fotogaleriji možete vidjeti fotografije društvenih igara koje su učenici izradili. 

Ostale obavijesti

26. rujna 2022.

Bilo kuda Hrvati svuda

Bilo kuda-Hrvati svuda: uspješno osiguran nastavak međunarodne suradnje osnovnih škola iz Đurđevca i Koljnofa Osnovna škola Đurđevac u suradnji s […]

22. rujna 2022.

Sigurno u školu s HAK-om-preventivna akcija

Za učenike prvog razreda naše škole organiziran je susret s djelatnicima Policijske postaje Đurđevac i Auto kluba Đurđevac s ciljem […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content