NASLOVNICA / Novosti / Održan treći zajednički sastanak u sklopu projekta GiftedHUHR

Održan treći zajednički sastanak u sklopu projekta GiftedHUHR

Autor: Marija Sladoljev

03. ožujka 2021.

U Osnovnoj školi Đurđevac provodi se projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim „GiftedHUHR“. Radi se o projektu međugranične suradnje za poticanje rada s darovitim učenicima. Započeo je s provođenjem 15. lipnja 2020. godine i traje do 14. listopada 2021.

Projekt je sufinanciran od strane Europske unije u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Vrijednost projekta je 64,836,99 EUR, a od toga 9.725,55 EUR sufinancira naš osnivač Grad Đurđevac.

Škole partneri su: Osnovna škola Ljudevita Modeca Križevci, Osnovna škola Đurđevac i Javni obrazovni centar Zalaegerszeg iz Mađarske.

Nakon provedenih edukacija za učitelje i stručne suradnike naše škole, zajedničkih edukacija svih partnera te dva zajednička sastanka održan je i treći zajednički sastanak u organizaciji Osnovne škole Đurđevac. Sastanak je održan 24. veljače 2021. godine. Radiepidemije COVID-19 sastanak je održan online. Na sastanku je svaki partner izvijestio o realiziranim aktivnostima u projektu. Na kraju su sudionici raspravljali o zajedničkim aktivnostima koje nam predstoje. Prema propozicijama projekta slijede nam aktivnosti za učenike – radionice za učenike naše škole te zajedničke aktivnosti učenika svih uključenih škola partnera. Veselimo se daljnjim aktivnostima.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content