NASLOVNICA / Novosti / Odjeli za učenike s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

Odjeli za učenike s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

Autor: Lucija Sulimanec

19. rujna 2023.

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac sa svojim su učiteljicama 13. rujna već tradicionalno obilježili Hrvatski olimpijski dan na sportskim terenima Osnovne škole Đurđevac. U znak promicanja prijateljstva i olimpizma učenici su obukli bijele majice i natjecali se u igrama spretnosti.

U bacanju teniske loptice u dalj najuspješniji je bio Gabrijel Bogdan, učenik 1. razreda. Drugo mjesto je osvojila Lucija Horvat, učenica 3. razreda, dok je treće mjesto osvojio Mihael Kampić, učenik 3. razreda.

U vođenju loptice najuspješniji je bio Mario Kampić, učenik 6. razreda. Drugo mjesto je osvojio Ivica Romeo Derežić, učenik 4. odgojno-obrazovne skupine, dok je treće mjesto osvojila Matea Kampić, učenica 8. razreda.

U nošenju palice najuspješniji je bio Hrvoje Bogdan, učenik 5. razreda. Drugo mjesto je osvojila Petra Balog, učenica 5. razreda, dok je treće mjesto osvojila Melisa Bogdan, učenica 5. razreda.

Učenici su se trudili i navijali za svoje prijatelje kako bi brže, bolje, i spretnije odradili zadane aktivnosti.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2024.

Učenici prvog i drugog razreda produženog boravka u obilasku Đurđevca

Učenici 1. i 2. razreda produženog boravka uživali su u nizu aktivnosti u zadnjem tjednu ove nastavne godine.  U ponedjeljak, […]

21. lipnja 2024.

PROJEKT STEAM NOVINE

Tijekom nastavne godine 2023./2024. u sklopu nastavnih predmeta fizika, kemija, biologija, matematika, informatika i likovna kultura učitelji iz navedenih predmeta […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content