NASLOVNICA / Novosti / ODABRANO DVA RADA UČENIKA NAŠE ŠKOLE ZA 20. BIENALNU MEĐUNARODNU IZLOŽBU DJEČJE UMJETNOSTI U KANAGAWI U JAPANU

ODABRANO DVA RADA UČENIKA NAŠE ŠKOLE ZA 20. BIENALNU MEĐUNARODNU IZLOŽBU DJEČJE UMJETNOSTI U KANAGAWI U JAPANU

Autor:

09. prosinca 2018.

Hrvatski školski muzej objavio je likovni natječaj za 20. Bienalnu međunarodnu izložbu dječje umjetnosti Kanagawa u Japanu početkom rujna ove godine, a od pristiglih radova u Japan idu i dva likovna rada učenika naše škole.

Inače, Hrvatski školski muzej sudjeluje, u suradnji s Veleposlanstvom Japana, u organizaciji i prikupljanju dječjih likovnih radova za međunarodnu izložbu dječje umjetnosti u japanskoj prefekturi Kanagawa. Svake druge godine na poziv organizacije JOCA (Japan Overseas Cooperative Association) Hrvatski školski muzej objavljuje natječaj za prikupljanje dječjih likovnih radova djece u dobi od 4 do 15 godina. Idejna misija ove međunarodne manifestacije je potaknuti snove i kreativnost današnje djece koja će postati nositelji sutrašnjice te osvijestiti važnost međusobnog razumijevanja različitih kultura čitavog svijeta. Tema je slobodna.

Na natječaj je pristiglo 1125 radova, a Hrvatski školski muzej priredio je 147 dječjih likovnih radova, a koje je odabralo stručno povjerenstvo u Hrvatskom školskom muzeju.

učitelj likovne kulture Zoran Vidaković

Marina Jendrašić, 8. c

Lea Smiljanec, 6. d

Željko Zebec, 8. d

Maris Popović, 8. d

Ana Furdić, 6. b

Dorotea Bednaić, 7. b

Ema Domišljanović, 5. d

Ema Lovrak, 8. a

Laura Čeko, 8. d

Luka Konjarek, 7. a

Mirna Đapa, 5. d

Patrik Zlatec, 5. b

Petra Jančijev, 8. d

Ostale obavijesti

27. ožujka 2023.

“Ljubičasti dan”-fotogalerija

Tijekom današnjeg dana učenici naše škole zajedno s učiteljima prigodno su obilježili “Ljubičasti dan” -dan podrške osobama oboljelih od epilepsije. […]

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content