NASLOVNICA / Novosti / Obraćanje ravnatelja škole Marijana Vinkovića

Obraćanje ravnatelja škole Marijana Vinkovića

Autor:

10. siječnja 2012.

Dragi učenici, poštovani roditelji, kolegice i kolege, obraćam vam se na početku svog mandata u kojem želim u suradnji  s vama raditi na stvaranju pozitivnog ozračja u kojem će naši učenici steći potrebna znanja i iskustva za daljnje školovanje.  

Srdačno vas pozdravljam i želim vam uspješan početak drugoga polugodišta ove školske godine 2011./2012. Sve učenike naše škole bi ohrabrio i potaknuo na marljivost i učenje, a učiteljima zaželio da uz mnogo ljubavi i strpljenja prenose svoje znanje na učenike. Cilj nam je dobrom suradnjom, međusobnim uvažavanjem, cijeniti red, rad i odgovornost te poticati kreativnost. Takvim pristupom naša škola će biti kvalitetna i sigurna, bliska životu, škola koja promovira klimu dobrodošlice svim učenicima, roditeljima i učiteljima u kojoj se svi sudionici odgojno-obrazovnog procesa trude dati svoj maksimum.   Trudit ćemo se da naša škola doista bude škola znanja i u funkciji svakog učenika u kojoj su svi zadovoljni, motivirani i uspješni te da svaki učenik, roditelj i učitelj budu ponosni što su dio ove škole!

Ravnatelj Marijan Vinković  

Ostale obavijesti

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

23. ožujka 2023.

Proljeće pozdravlja i Mravlji lav

U utorak 21.3.2023. u sportskoj dvorani naše škole održana je priredba Pozdrav proljeću što je bila prilika da naša učenička […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content