NASLOVNICA / Novosti / Oblikovanje nakita od otpada

Oblikovanje nakita od otpada

Autor:

18. listopada 2018.

Učenici 8.c  razreda pod satom razrednika sudjelovali su u kreativnoj radionici izrade nakita od  prikupljenog didaktički neoblikovanog materijala te raznim otpadom (papir,stari tekstil,plastika itd.)

    Učenici 8.c razreda oblikovali su  nakit od otpada po želji (ogrlice, naušnice, narukvice). Cilj radionice bio je poticati i razvijati svijest o sakupljanju otpada,identificirati problem u lokalnoj zajednici (potrebu razvrstavanje otpada) Po završetku izrade nakita, razrednica je u dogovoru sa učenicima izabrala dva najuspješnija rada koji će predstavljati  8.c razred na Školskom natjecanju-Projekt Održive misli.

Ta dva rada proslijedit će na Školsko natjecanje u kojem će  povjerenstvo  učiteljica, Kristina Benko Markovica-predsjednica, Monika Rupčić-član, Nataša Švaco-član temeljem kriterija(originalnost, funkcionalnost, dizajn, tehnička kvaliteta, iskoristivost materijala) izabrati najbolji rad. Rad će biti nagrađen vrijednom nagradom od strane Osnivača.

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content