NASLOVNICA / Novosti / Objava natječaja

Objava natječaja

Autor:

22. kolovoza 2013.

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 5/12., 16/12., 86/12., 116/12. i 94/13.), i Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja,  OSNOVNA ŠKOLA GRGURA KARLOVČANA, Đurđevac, raspisuje NATJEČAJ sukladno mjeri javnog rada MLADI ZA MLADE – POMAGAČI U NASTAVI:

1. pomagač/ica u nastavi – 1 izvršitelj/ica, na određeno do 10 mjeseci (školska godina rujan – lipanj),  puno radno vrijeme. 

Uvjeti natječaja:

– završena srednja škola gimnazijskog  obrazovanja ili završen prvi stupanj visokoškolskog obrazovanja  

– prijava u evidenciji nezaposlenih najmanje 30 dana

– potpisan Profesionalni plan zapošljavanja.

Uz pisanu prijavu na natječaj potrebno je  priložiti  životopis, domovnicu, dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja i uvjerenje o nekažnjavanju.

Prijave se podnose u roku od sedam dana od dana objave natječaja na adresu: OSNOVNA ŠKOLA GRGURA KARLOVČANA, Đurđevac, Basaričekova 5/d, s naznakom «za natječaj».

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Nepotpune i nepravodobno dostavljene prijave neće se razmatrati.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Natječaj objavljen dana 22.08. 2013. godine na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Škole.

Ravnatelj:

Marijan Vinković

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content