NASLOVNICA / Novosti / Obilježili smo Međunarodni dan volontera

Obilježili smo Međunarodni dan volontera

Autor: Nikola Vuković

05. prosinca 2018.

Međunarodni dan volontera proglasila je opća skupština Ujedinjenih naroda 17. prosinca 1985. godine. Od tada se svake godine 5. prosinca obilježava Međunarodni dan volontera. Cilj je sve aktivnosti volontera i njihov rad učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

U sklopu rada Školskog filantropskog kluba "Izvor dobrote" danas smo prigodno obilježili Dan volontera. Tijekom ove godine osmislili smo više od 30 različitih predavanja, radionica, malih volonterskih akcija kao i zajedničkih akcija sa svrhom učenja i poučavanja o volontiranju. Surađujemo s našim stalnim vanjskim suradnicima te svoj dobrotvorni rad poklanjamo drugima. Cilj naših nastojanja je osvijestiti učenike da oko njih ima osoba u potrebi te uključiti učenike u pomoć drugima. Osim edukativnih sadržaja ostvarujemo i konkretne akcije koje provodimo u školi i izvan nje. Dio programa ostvaruje se i putem naše školske zadruge "Mravlji lav". Pred nama je i školska priredba za građanstvo ( 13.prosinca 2018. u 17.00 sati) u kojoj mogu sudjelovati i odrasli svojim dobrovoljnim prilozima za pomoć radu Školskog filantropskog kluba "Izvor dobrote". Samim dolaskom na školsku priredbu podržavate naše učenike u njihovom radu i volonterskim nastojanjima. Pred nama je izrada loga i tiskanje promidžbenog materijala ŠFK "Izvor dobrote". Svima koji nas podržavaju i pomažu veliko HVALA.

Ostale obavijesti

04. listopada 2022.

Saziv vijeća roditelja – 6. 10. 2022.

U privitku se nalazi poziv za održavanje konstituirajuće sjednice Vijeća roditelja OŠ Đurđevac.

04. listopada 2022.

Zaziv Duha Svetoga u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu, 28.rujna 2022., učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sa svojim su učiteljicama sudjelovali na svetoj misi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content