NASLOVNICA / Novosti / Obilježili smo godišnjicu pada herojskog grada Vukovara

Obilježili smo godišnjicu pada herojskog grada Vukovara

Autor: Nikola Vuković

18. studenoga 2011.

Oko 1000 djece i odraslih stanovnika grada Đurđevca u dostojanstvenoj koloni s upaljenim svijećama osvijetlilo je naš grad.

I u mom gradu Vukovar svijetli, geslo je s kojim smo i ovog hladnog 18.studenoga u svojim mislima bili sa svim građanima Vukovara i s cijelom Hrvatskom. U organizaciji Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac i uz  pomoć Gimnazije Dr.Ivana Kranjčeva Đurđevac, Strukovne škole Đurđevac, Policijske postaje Đurđevac i Hvidre Đurđevac okupili smo se ispred naše škole i u dostojanstvenoj koloni sjećanja uz upaljene svijeće i lampione osvijelili smo naš grad Đurđevac. Četvero učenika ( Katarina Janči, Luka Mandić, Gordana Šogorić i KlaraSeverić ) predstavnika  naših gradskih  škola pripremili su program, a naš gradonačelnik gospodin Slavko Gračan u ime svih nas uputio je poruku mira i nade svim Vukovarcima i svim građanima Republike Hrvatske. Na kraju smo svi  poslušali Tišinu, u izvedbi  LeonaHorvata  , koja je povezala naš grad Đurđevac i grad Vukovar.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content