NASLOVNICA / Novosti / Obilježen Dan zahvalnosti za Božje milosrđe i plodove zemlje

Obilježen Dan zahvalnosti za Božje milosrđe i plodove zemlje

Autor: Nikola Vuković

13. listopada 2017.

U školskoj dvorani djeca Dječjeg vrtića "Maslačak" i njihive tete te učenici naše škole zajedno s učiteljima obilježili su Dan zahvale za sva dobra koja smo primili tijekom godine.

Zajedničkim programom djece i učenika u sportskoj dvorani proslavili smo Dan zahvalnosti za plodove zemlje. Djeca iz DV "Maslačak" pjevala su tri pjesmice, a učenici škole recitirali su svoje uratke o kruhu i zahvalnosti, izveli igrokaz o nastajanju kruha i na kraju pjevali pjesmu o kruhu. Gospodin župnik Marko Rac uz prigodne riječi nazočnima blagoslovio je kruh i plodove zemlje.

Tijekom cijelog dana učenici su zajedno sa svojim učiteljima razgovarali o plodovima zemlje, o kruhu i proizvodima od brašna. Učenici su donijeli u školu kolače, kruh i peciva uživali u slasnim proizvodima.

Ostale obavijesti

21. siječnja 2022.

„Dođi da te zagrlim!”

Međunarodni dan zagrljaja obilježavamo 21. siječnja. Grljenjem iskazujemo svoje emocije, a čak i čuvamo zdravlje. Kako bi obilježili ovaj dan, […]

20. siječnja 2022.

13. Državno natjecanje učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih propisa

Dragi učenici, pozivamo vas da sudjelujete na 13. Državnom natjecanju učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih propisa na Prometnoj Učilici. Natjecanje […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content