NASLOVNICA / Novosti / Obilježen Dan volontera

Obilježen Dan volontera

Autor:

06. prosinca 2017.

Učenici 4. B razreda  I polaznici izvannastavne aktivnosti  Podmladak Crvenog križa  sa svojom učiteljicom Nadom Petrović  u utorak 5. 12. 2017. obilježili su Dan volontera.

Gospođe Ljiljana Sertić, liječnica u mirovini I  Marina Perica, ravnateljica  Gradskog društva Crvenog križa  posjetile su učenike, male volontere  u njihovoj  školi. Gospođa Ljiljana Sertić pričala je  učenicima o volonterskom radu, raznim vrstama ovisnosti te njihovom utjecaju na zdravlje čovjeka kao I o prevenciji ovisnosti. Također je govorila o dobrovoljnim darivateljima krvi  te  pojasnila učenicima kakav darivatelj krvi mora biti da bi mogao nekome darovati  krv. Učenici su s pažnjom slušali I  aktivno sudjelovali u razgovoru.

Gospođa Ljiljana Sertić uručila je zahvalnicu  učiteljici  Nadi Petrović za višegodišnje sudjelovanje  u volonterskom radu te poticanje I vođenje učenika  u sudjelovanju  u raznim volonterskim aktivnostima.

Učiteljica se zahvalila na uručenoj zahvalnici I istaknula: “Ova je  zahvalnica  zajednički  rad svih  članova  Podmladka Crvenog križa I mene učitečljice, voditeljice te izvannastavne aktivnosti  I još veći motiv za nastavak  u volonterskom  radu.”

Gošće su počastile učenike slatkišima I prigodnim džepnim kalendarima Crvenog križa, a učenici su gošćama čestitali predstojeće blagdane uz prigodne dječje poklone I čestitke, zaželjeli im puno zdravlja, sreće I još puno lijepih I sretnih trenutaka u volontiranju.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content