NASLOVNICA / Novosti / Obilježen Dan ružičastih majica

Obilježen Dan ružičastih majica

Autor: Nikola Vuković

24. veljače 2016.

Završna svečanost obilježavanja Dana ružičastih majica održana je u školskoj sportskoj dvorani.

Uz učenike i učitelje završnoj svečanosti prisustvovali su roditelji učenika kao i suradnici na ostvarivanju projekta: gđa. Maja Vrbek i gosp. Dražen Magdić iz PU KC-KŽ te gđa. Spomenka Stankić iz PP Đurđevac.

Tijekom cijelog dana učenici i učitelji provodili su projekte vezane uz obilježavanje Dana ružičastih majica. Za učenike osmog razreda i za jedan peti razred gosp. Dražen Magdić i gđa. Maja Vrbek održali su predavanje i razgovor o nasilju, rješavanju sukoba kao i o prevenciji koju provode u sklopu PU KC-KŽ. Nakon toga učenici su poslušali zapis kojeg su pripremili učenici 8e razreda pod vodstvom razrednice Ivane Baranašić, a tema je ogovaranje. Na stranicama naše škole uskoro će biti postavljena snimka uratka učenika 8e razreda.

Učenici šestog razreda imali su kreativnu radionicu i zajedničko druženje kroz društvenu igru " Čovječe ne ljuti se".

Završna svečanost bila je u velikoj sportskoj dvorani. Prisutnima se obratio pedagog Nikola Vuković, koordinator cjelokupnog projekta, a nakon pedagoga govorili su gđa. Spomenka Stankić ispred PP Đurđevac i gosp. Dražen Magdić djelatnik PU KC-KŽ.

U kulturno-umjetničkom programu učenici su prikazali svoja umijeća, a na temu Nasilje prestaje ovdje. Bravo za učenike i učitelje.

Učiteljica Sanja Sabolić predstavlja našu školu na državnoj proslavi Dana ružičastih majica u Đakovu.

Zahvaljujemo učenicima i učiteljima na provedbi projekta, roditeljima na podršci, a djelatnicima PU KC-KŽ i PP Đurđevac na partnerstvu u provedbi projekta.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content