NASLOVNICA / Novosti / Obavijest učenicima i roditeljima

Obavijest učenicima i roditeljima

Autor:

25. kolovoza 2017.

U Dječjem vrtiću „Maslačak“ Đurđevac u punom su tijeku radovi na obnovi i rekonstrukciji istog, vrijedni 2,3 mil. kuna, čijim će se dovršetkom osigurati bolji i kvalitetniji uvjeti za boravak djece te će ostvariti značajne uštede energije i smanjiti troškovi režija.

Budući da je završetak radova predviđen do kraja listopada, a nova školska godina počinje već 4. rujna, polaznici Dječjeg vrtića „Maslačak“ će prostore Škole privremeno dijeliti s učenicima Škole. Kako bi se svima osigurali potrebni uvjeti za rad organizirat će se dvosmjenska nastava tj. osam razrednih odjela će polaziti popodnevnu smjenu. Prema ustroju razrednih odjela popodnevnu smjenu od 12.30 do 16.55 sati polazili bi učenici 1.b, 1.c, 2.c, 2.d, 3.b, 3.c, 4.c i 4.d razrednog odjela, a Učiteljsko vijeće, Vijeće roditelja i Školski odbor će o tome biti upoznati na svojim sazivima u narednim danima.

Prvi dan nastave je 4. rujna 2017. u 8.00 sati – 2.a, 2.b, 3.a, 4.a, 4.b i učenici od 5. do 8. razreda. Učenici 1. razreda dolaze u 11.00 sati u školsku sportsku dvoranu. Učenici 2.c, 2.d, 3.b, 3.c, 4.c i 4.d dolaze u 11.00 sati na glavni ulaz Škole. Autobusi za učenike putnike voze ugovorenim smjerovima po ustaljenom voznom redu.

Vrtićki prostor u Školi bit će posebno odvojen od razreda s učenicima, te rad Dječjeg vrtića „Maslačak“ neće ometati normalno funkcioniranje nastave.

Ovim putem molimo sve učenike, učitelje, odgajateljice, roditelje i zaposlenike ovih ustanova za razumijevanje tijekom trajanja radova, a u cilju što kvalitetnijeg boravka u Školi za učenike i polaznike Dječjeg vrtića „Maslačak“.

Prema izjavi gradonačelnika Grada Đurđevca uskoro se očekuje i potpis ugovora za početak radova na energetskoj obnovi zgrade Osnovne škole Grgura Karlovčana i zgradi Odjela za djecu s teškoćama u razvoju, a ukupna vrijednost radova je oko 7 mil. kn. Završetkom svih projekata sve školske i predškolske zgrade u Đurđevcu biti će potpuno obnovljene i opremljene za održavanje redovnog rada i dodatnih programa utvrđenih Godišnjim planom i programom.

Ostale obavijesti

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

23. ožujka 2023.

Proljeće pozdravlja i Mravlji lav

U utorak 21.3.2023. u sportskoj dvorani naše škole održana je priredba Pozdrav proljeću što je bila prilika da naša učenička […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content