NASLOVNICA / Novosti / Obavijest - početak nove školske godine

Obavijest – početak nove školske godine

Autor:

27. kolovoza 2020.

Poštovani roditelji i učenici, u nastavku ove vijesti možete pročitati najnovije informacije vezane uz početak nastavne godine u našoj školi.

Prema svim dostupnim informacijama ovim putem vas obavještavamo da nastavna godina počinje 7. rujna 2020. Kako do sada nismo dobili odluku Ministarstva znanosti i obrazovanja o broju razrednih odjela, konkretne informacije o sastavu razrednih odjela te broju učenika 1. i 5. razreda naše Škole još uvijek nemamo. Ono s čime vas želimo upoznati jesu upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. koje je objavilo matično Ministarstvo i dostupno vam je u privitku ove obavijesti.

Sukladno dogovoru stručnog tima Škole nastava će se u našoj Školi organizirati u dvije smjene i to u jutarnjoj za učenike razredne nastave te popodnevnoj za učenike predmetne nastave. Smjene se neće rotirati, a organizacija produženog boravka razmatrat će se sa osnivačem, a sukladno svim epidemiološkim mjerama.

Za sada su to jedine informacije i molimo vas za strpljenje i razumijevanje. Škola će se maksimalno pripremiti prema svim uputama i smjernicama nadležnih ustanova i nadamo se da ćemo uskoro imati konkretnije informacije o organizaciji rada, a o kojima ćemo vas u najkraćem mogućem roku obavijestiti.

ravnatelj, Danijel Domišljanović, prof.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content