NASLOVNICA / Novosti / Obavijest - održavanje nastave u školi

Obavijest – održavanje nastave u školi

Autor:

28. siječnja 2021.

Poštovani roditelji i učenici,

Sukladno epidemiološkim preporukama ovim putem vas obavještavamo da u ponedjeljak 1. veljače 2021. Osnovna škola Đurđevac prestaje s radom na daljinu te nastavni proces kreće u normalnom obliku, u školskim prostorima, a prema svim dosadašnjim epidemiološkim mjerama i preporukama koje se odnose na odgojno – obrazovne ustanove.

Podsjećamo vas i na obavezu obavještavanja razrednika o izostanku učenika, a vezano uz mjere izolacije uzrokovane COVID-19 virusom, zbog organizacijskih potreba u školi.

Učenici razredne nastave i Odjela za učenike s teškoćama u školu dolaze u jutarnjem terminu dok predmetna nastava dolazi u popodnevnom terminu. Raspored sati ostaje nepromijenjen kao i prijevoz učenika putnika.

S početkom veljače, a prema uputama Agencije za odgoj i obrazovanje, započinju natjecanja učenika u znanju pa svima želimo puno uspjeha i dobrih rezultata.

Ostale obavijesti

19. svibnja 2024.

Područne škole sudjeluju u obilježavanju akcije Svibanj- mjesec zaštite od požara

Manifestacija „Svibanj – mjesec zaštite od požara „ nacionalnog je karaktera i provodi se dugi niz godina.Učenici područnih škola Budrovac, […]

18. svibnja 2024.

Natjecanje u krasnoslovu

Na 11. Natječaju Podravina u stihovima u finale je prošlo 29. autorskih recitala učenika od 5. do 8. r. Učenici […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content