NASLOVNICA / Novosti / Novosti na školskom Webu

Novosti na školskom Webu

Autor:

10. rujna 2011.

Naša Web stranica svakodnevno doživljava promjene, pa vas ovim putem obavještavamo o njima.

Pod kategorijom O školi sada možete vidjeti osvježene podatke o školi, a najveća novost je ta što sada možete "proputovati" školom kroz animaciju Putovanje školom.

Od ove školske godine naša škola ima i svoju facebook grupu. S desne strane naše Web stranice možete pronaći Like box našega fejsa i ako želite možete ga lajkati. Ta grupa je pokrenuta kako bi naša škola pratila suvremene trendove i kako bi i učenici naše škole mogli sudjelovati u pisanju novosti za školski Web.

U kategoriji Lokacija od sada možete vidjeti i gdje se nalazi naše mjesto i grad na interaktivnoj karti preuzetoj s Google Maps.

Pomalo se zahuktava popunjavanje Vremenika pisanih provjera znanja, tako da već sada možete vidjeti kada se održava pismena provjera iz nekih predmeta, a uskoro ćete moći vidjeti za sve.

Malo smo obogatili kategoriju Kutak za roditelje tako da sada možete samo pod tom kategorijom vidjeti modul Tečaj valuta i najnovije vijesti koje objavljuje vecernji.hr.

Uveli smo i kategoriju Video-galerija koja za sada ima dva videa, no uskoro će im se broj povećati.

Svakim danom će naše Web stranice doživljavati nove promjene, a već sada možemo najaviti jedno iznenađenje koje će te (ukoliko se nešto neplanirano ne dogodi) moći vidjeti na školskom Webu u petak, 16. rujna, u popodnevnim satima.

Zahvaljujem vam što redovito pratite naše školske Web stranice i što ćemo uskoro premašiti i brojku od 76.000 posjeta!

Webmaster školskih stranica:

Nikola Mihočka, dipl.uč.

Ostale obavijesti

06. prosinca 2023.

STEAM Escape Room u sedmim razredima

U utorak, 5. prosinca 2023., učenike 7.a, 7.b, 7.c i 7.d razreda posjetile su predstavnice Escape Rooma iz Osijeka. Učenici su sudjelovali na […]

06. prosinca 2023.

Sveti Nikola posjetio Odjel za učenike s teškoćama u razvoju

Dana 6.12.2023. godine, Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su Sveti Nikola i Krampus, pomagači Svetog Nikole iz […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content