NASLOVNICA / Novosti / Novost u našoj školi - produženi boravak

Novost u našoj školi – produženi boravak

Autor:

18. siječnja 2017.

Zbog iskazanog interesa i potreba roditelja, učenika nižih razreda, s početkom drugog polugodišta naša škola organizira produženi boravak. Provodi se za učenike prvih, drugih i trećih razreda. Organizira se neposredno nakon redovne nastave, u trajanju od 11,30 do 17,00 sati. U tom razdoblju učenicima je osiguran ručak i užina. Učenici će kvalitetno provoditi vrijeme u poslijepodnevnim satima, vođeni stručnom osobom, učiteljicom razredne nastave Jelenom Jendrašic.

Ciljevi realizacije sadržaja u produženom boravku u skladu su s općim ciljevima osnovnog obrazovanja. Radom u produženom boravku želimo omogućiti djetetu pun život i otkriti njegove/njezine potencijale kao jedinstvene osobe, poticati razvoj djeteta kao socijalnog bića kroz život i suradnju s ostalima kako bi doprinjelo dobru u društvu te pripremiti dijete za daljnje obrazovanje i cjeloživotno učenje (učiti kako učiti). Tijekom školske godine učenici će s učiteljicom produženog boravaka biti uključeni u prigodne programe škole, lokalne zajednice i grada. Produženi boravak će omogućiti više zajedničkog, bezbrižnog i opuštenog druženja roditelja i djece u svojim domovima. 

Zajedničkim aktivnostima nastojat ćemo izgraditi pozitivne i prijateljske odnose učenika svih skupina koje će biti uključene u produženi boravak. Broj učenika, polaznika produženog boravka svakim danom raste. Učenici se mogu priključiti u svakom trenutku. Pozivamo sve roditelje koji žele uključiti svoje dijete u ovakav oblik rada da se jave na mail ili telefon škole.

U izborniku, pod kategorijom produženi boravak, pratite sljedeće aktivnosti i događanja u produženom boravku. 

Ostale obavijesti

28. rujna 2021.

Europski dan jezika u Gradskoj knjižnici Đurđevac

Povodom Europskog dana jezika koji se obilježava 26. rujna, jučer su učenici 7. a i 7. b razreda naše škole […]

27. rujna 2021.

Edukativni posjet Mađarskoj darovitih učenika naše škole

U Osnovnoj školi Đurđevac provodi se projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content