NASLOVNICA / Produženi boravak / Novost u našoj školi - produženi boravak

Novost u našoj školi – produženi boravak

Autor:

18. siječnja 2017.

Zbog iskazanog interesa i potreba roditelja, učenika nižih razreda, s početkom drugog polugodišta naša škola organizira produženi boravak. Provodi se za učenike prvih, drugih i trećih razreda. Organizira se neposredno nakon redovne nastave, u trajanju od 11,30 do 17,00 sati. U tom razdoblju učenicima je osiguran ručak i užina. Učenici će kvalitetno provoditi vrijeme u poslijepodnevnim satima, vođeni stručnom osobom, učiteljicom razredne nastave Jelenom Jendrašic.

Ciljevi realizacije sadržaja u produženom boravku u skladu su s općim ciljevima osnovnog obrazovanja. Radom u produženom boravku želimo omogućiti djetetu pun život i otkriti njegove/njezine potencijale kao jedinstvene osobe, poticati razvoj djeteta kao socijalnog bića kroz život i suradnju s ostalima kako bi doprinjelo dobru u društvu te pripremiti dijete za daljnje obrazovanje i cjeloživotno učenje (učiti kako učiti). Tijekom školske godine učenici će s učiteljicom produženog boravaka biti uključeni u prigodne programe škole, lokalne zajednice i grada. Produženi boravak će omogućiti više zajedničkog, bezbrižnog i opuštenog druženja roditelja i djece u svojim domovima. 

Zajedničkim aktivnostima nastojat ćemo izgraditi pozitivne i prijateljske odnose učenika svih skupina koje će biti uključene u produženi boravak. Broj učenika, polaznika produženog boravka svakim danom raste. Učenici se mogu priključiti u svakom trenutku. Pozivamo sve roditelje koji žele uključiti svoje dijete u ovakav oblik rada da se jave na mail ili telefon škole.

U izborniku, pod kategorijom produženi boravak, pratite sljedeće aktivnosti i događanja u produženom boravku. 

Ostale obavijesti

08. lipnja 2021.

Boravkaši u Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci

U srijedu, 2. lipnja 2021. godine, učenici produženog boravka posjetili su Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci. Ispred Posjetiteljskog centra dočekao nas […]

27. svibnja 2021.

Zujimo zajedno kroz svemir pa sve do pčelinje košnice

Učenici 2. razreda produženog boravka proveli su zanimljiv tjedan istražujući tajne svemira. Tjedan su započeli motivacijskom pričom „Svemirci gaćoljupci spašavaju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content