NASLOVNICA / Novosti / Nove voćke u školskim voćnjacima

Nove voćke u školskim voćnjacima

Autor:

29. studenoga 2012.

Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena i njihove učiteljice su tijekom studenog 2012. godine posadili sadnice mladih voćaka koje im je darovao đurđevački voćar Marijan Panić.

Nakon što su njihovi roditelji i spremačice iskopali jame za voćke, stigao je gospodin Panić te učenike podučio kako se sade voćke nakon čega je svaki učenik dobio jednu sadnicu koju je s oduševljenjem i posadio. O toj će voćki voditi brigu, a nakon dvije godine moći će i kušati njene prve slatke plodove. Iako tada mnogi učenici više neće polaziti svoju područnu školu, vjerujemo da će s radošću doći na sočne trešnje, jabuke i kruške koje su sami posadili.

Hvala na pomoći svim roditeljima učenika i školskim spremačicama, a posebno se zahvaljujemo gospodinu Paniću na vrijednoj donaciji i poduci.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

18. lipnja 2021.

Dodjela nagrada najuspješnijim učenicima naše škole i zajednički ples osmaša

U četvrtak, 17. lipnja, ispred naše je škole održana svečanost dodjele nagrada učenicima koji su ostvarili izvanredne rezultate na županijskim, […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content