NASLOVNICA / Novosti / Nove aktivnosti vrijednih članova Učeničke zadruge Mravlji lav

Nove aktivnosti vrijednih članova Učeničke zadruge Mravlji lav

Autor: Martina Lovrak Ivanov

13. travnja 2021.

Mnoge aktivnosti vrijednih učenika Učeničke zadruge Mravlji lav događaju se cijelo drugo polugodište. Nakon božićnih radova već u siječnju krenule su s radom dječje ruke vođene svojim učiteljima voditeljima izvannastavnih aktivnosti.

Izvannastavna aktivnost Vrijedne ruke učiteljice Katarine Ređep izrađuju pijetle i košarice od špage.

Podmladak Crvenog križa učiteljice Nade Petrović priprema lukovice dalija za proljetni štand, pakiraju čaj u šivane vrećice te modeliraju, bojaju i izrađuju proljetne magnetiće.

Likovna grupa učiteljice Senke Pavešić, Kreativna grupa učiteljice Ivane Marić i Prirodoslovci učiteljice Barbare Šignjar Mihočka izrađuju cvjetnjake za sadnju cvijeća.

Sadnja čuvarkuća i sanseverija Dodatne nastave iz Biologije.

Fotogrupa učiteljice Maje Šalamon Nemet izradila je razne suvenire našeg grada i privjeske za ključeve tehnikom fotostransfera. Također njima u pomoći s istom tehnikom kod izrade Podravskog memorija bili su i Mali fizičari.

Odjel za učenike s teškoćama u razvoju , izvannastavna aktivnost Mali kreativci s učiteljicom Matejom Nemet Andrašević, izrada magnetića pijetlova. S izradom magnetića zabavila se i Engleska radionica učiteljice Darije Car.

I još mnogo, mnogo toga izradile su male ali velike ruke naše Učeničke zadruge Mravlji lav.

Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content