NASLOVNICA / Novosti / Nova sportska oprema u školskoj dvorani

Nova sportska oprema u školskoj dvorani

Autor: Nikola Vuković

26. siječnja 2016.

Ovih dana naša sportska dvorana opremljena je novom sportskom opremom odnosno adekvatnim metodičkim pomagalima za nastavu TZK od prvog do osmog razreda.

Plan nabave sportske opreme izradili su učitelji TZK Lidija Ormanec i Danijel Domišljanović. Modernizacija nastavnog procesa TZK svakako će doprinijeti uspješnom razvoju učenika kroz programske sadržaje nastave TZK. Osim redovne nastave sportsku opremu i pomagala koristit će učenici kroz izvannastavne aktivnosti i druge oblike rekreacije. Nabavljerne su lopte za rukomet, košarku, odbojku i "medicinke", "padobrani za igru" – što je novost u našoj školi, sitni sportski rekviziti, odskočne daske, doskočne strunjače, male strunjače, švedski sanduk te dvovisninske ruče.

Osim toga sportska dvorana opremljena je novim suvremenim multifunkcijskim prijenosnim audio playerom – zvučnikom, kao i računalom.Od ranije je u maloj dvorani postvljeno veliko prezentacijsko platno, a u školi imamo i veliki LCD player.

Svu ovu opremu škola je uspješno nabavila u suradnji s osnivačem škole.

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content