NASLOVNICA / Novosti / Nova sportska oprema u školskoj dvorani

Nova sportska oprema u školskoj dvorani

Autor: Nikola Vuković

26. siječnja 2016.

Ovih dana naša sportska dvorana opremljena je novom sportskom opremom odnosno adekvatnim metodičkim pomagalima za nastavu TZK od prvog do osmog razreda.

Plan nabave sportske opreme izradili su učitelji TZK Lidija Ormanec i Danijel Domišljanović. Modernizacija nastavnog procesa TZK svakako će doprinijeti uspješnom razvoju učenika kroz programske sadržaje nastave TZK. Osim redovne nastave sportsku opremu i pomagala koristit će učenici kroz izvannastavne aktivnosti i druge oblike rekreacije. Nabavljerne su lopte za rukomet, košarku, odbojku i "medicinke", "padobrani za igru" – što je novost u našoj školi, sitni sportski rekviziti, odskočne daske, doskočne strunjače, male strunjače, švedski sanduk te dvovisninske ruče.

Osim toga sportska dvorana opremljena je novim suvremenim multifunkcijskim prijenosnim audio playerom – zvučnikom, kao i računalom.Od ranije je u maloj dvorani postvljeno veliko prezentacijsko platno, a u školi imamo i veliki LCD player.

Svu ovu opremu škola je uspješno nabavila u suradnji s osnivačem škole.

Ostale obavijesti

21. rujna 2023.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske godine 2023./2024. u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu 20. rujna, djelatnici i učenici naše škole prisustvovali su svetoj misi u župnoj crkvi sv. Jurja u Đurđevcu. […]

20. rujna 2023.

Dječji recital kajkavske poezije

Već drugu godinu zaredom naša učenica iz 4. d razreda, Maja Pecikozić izabrana je za javni nastup u Krapini na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content