NASLOVNICA / Novosti / NOSIM TE MAJKO U SRCU SVOME...

NOSIM TE MAJKO U SRCU SVOME…

Autor:

11. svibnja 2010.

U subotu, 8. svibnja 2010., u Društvenom domu u Budrovcu održana je priredba povodom Majčinog dana.

Pripremila ju je učiteljica, Olga Lazar sa svojim učenicima, te bivšim i budućim učenicima te škole. U očekivanju početka priredbe, gosti su razgledali izložbu likovnih i literarnih radova učenika PŠ Budrovac. Kroz recitacije, ples i pjesmu učenici su nazočne goste raznježili riječima ljubavi i zahvale svojim majkama. Igrokazom Najmiliji majčin nakit, pokazali su da se svaka majka najradije kiti nevinim dječjim osmjehom i dobrotom dječjeg srca. Na kraju priredbe svi su zapjevali pjesmu Sretan ti praznik mama te još jednom čestitali svim majkama njihov dan. Svoje su majke darivali skromnim darom koji su sami izradili u školi sa svojom učiteljicom, zagrljajem i poljupcem te izmamili suze na majčine oči. U nedjelju, 9. svibnja, na Majčin dan, dio su programa izveli u župnoj crkvi u Budrovcu nakon misnog slavlja te još jednom svim bakama i mamama čestitali njihov dan.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content