NASLOVNICA / Novosti / Nizom aktivnosti obilježen Dan škole

Nizom aktivnosti obilježen Dan škole

Autor:

28. svibnja 2018.

Prošloga je tjedna nizom aktivnosti obilježen Dan škole. Tijekom cijeloga tjedna učenici, učitelji i razni gosti brojnim su zanimljivim aktivnostima obilježili ovogodišnju proslavu.

Obilježavanje Dana škole započelo je u ponedjeljak, 21. svibnja 2018., koncertom Umjetničke škole Fortunat Pintarić pod nazivom "Čarolija iza ugla"u Domu kulture za učenike nižih razreda. Potom je u velikoj sportskoj dvorani održan književni susret učenika predmetne nastave s novinarkom, književnicom i fotografkinjom Brankom Primorac, čiji su romani i lektira u 5. i 7. razredu. U utorak, 22. svibnja održan je Dan otvorenih vrata fizike. Učenici sedmog i osmog razreda s mentoricom, učiteljicom fizike Natašom Mikuš, održali su predavanje te nekoliko zanimljivih radionica sa pokusima na temu magnetizma. Radionicu su posjetili treći i četvrti razredi naše škole. Izložba  radova 1. likovnog natječaja „Volim stvarati“ učenika s teškoćama u razvoju održana je u srijedu, 23. svibnja, u prostorijama Doma kulture Đurđevac. Istoga su dana po prvi puta u našoj školi odigrane i utakmice Ultimate frizbija. Igrale su dvije ekipe djevojčica i dvije ekipe dječaka, učenici osmih razreda. U velikoj sportskoj dvorani držana je demonstracija rada i vještina članova Taekwondo kluba Borik iz Đurđevca. U četvrtak, 24. svibnja Krim tehnika službe Kriminalističke policije PU Koprivničko-križevačke županije održali su Prezentaciju rada i predavanje učenicima sedmih razreda. U sklopu Školska sheme kušanja voća, a ovaj su puta to bile jagode, kušali su učenici 3.a i 2.b razreda. U četvrtak je i svečano otvorena nova informatička učionica. Otvorenju su nazočili gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči, ravnatelj Danijel Domišljanović, direktor firme RASCO Ivan Franičević, učitelji Informatike te učenici izborne Informatike.

Obilježavanje Dana škole završeno je svečanom priredbom u velikoj sportskoj dvorani u petak, 25. svibnja. Nastupili su učenici područnih škola te učenici, članovi brojnih skupina izvannastavnih aktivnosti. Tom je prigodom ravnatelj škole zahvalio i nagradio učenike koji su postigli izvrsne rezultate na brojnim županijskim i državnim natjecanjima, kao i učitelje, mentore nagrađenih učenika.

Ostale obavijesti

19. veljače 2024.

Stručno usavršavanje učitelja i stručnih suradnika

Prvi dan drugog dijela zimskog odmora učenika u Osnovnoj školi Đurđevac bilo je radno za učitelje i stručne suradnike Osnovne […]

16. veljače 2024.

Prezentacija s roditeljskog sastanka 15. veljače 2024.

U četvrtak, 15. veljače 2024. godine pedagog škole održao je predavanje za roditelje djece dorasle za upis u prvi razred […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content