NASLOVNICA / Novosti / Nina Švaco, „Zlatni Picok“ OŠ Đurđevac, na prijemu kod gradonačelnika Gračana

Nina Švaco, „Zlatni Picok“ OŠ Đurđevac, na prijemu kod gradonačelnika Gračana

Autor:

08. srpnja 2011.

Najbolju đurđevačku osmašicu Ninu Švaco ovogodišnjeg  „Zlatnog Picoka“ Osnovne škole Grgura Karlovčana, u svojem je uredu primio gradonačelnik Slavko Gračan sa pročelnicama Jadrankom Švaco i Jasnicom Kovačev.

Da je ova zlatna i prestižna titula došla u ruke najbolje đurđevačke osmašice (od šest kandidata koji je bodovno obilato pretekla), potvrdio je to i zamjenik ravnatelja prof. Nikola Vuković, koji je bio u pratnji ove svestrane đurđevačke učenice.

Prof.Vuković je naglasio da je Nina, osim što je sve razrede osnovne škole završila s prosjekom ocijene 5,0, bila i najbolja fizičarka naše Županije, te je dominirala među vršnjacima i na kulturno-umjetničkom planu. Gradonačelnik Gračan joj je čestitao na svim postignutim uspjesima u osnovnoj školi i izvanškolskim aktivnostima i izrazio želju da tako bude i u Gimnaziji. –Ponosan sam na sve takve uspjehe naših mladih, pa ti želim da u svemu budeš dobra i u srednjoškolskom obrazovanju, te da slijediš put koji su prije tebe iz Đurđevca prema najpoznatijim svjetskim koledžima otvorile tvoje svestrane prethodnice, Ana Puhač, Jelena Končar i druge koje nisam imao prilike upoznati, rekao je gradonačelnik Gračan i najboljoj đurđevačkoj osmašici poklonio Rječnik đurđevečkoga govora, uz poruku da pri tom ne zaboravi ni na svoj zavičajni govor.

Izvor: http://www.djurdjevac.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=3556&Itemid=108

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content