NASLOVNICA / Novosti / „NIKOLA NAŠ DOBRI, SVETI“

„NIKOLA NAŠ DOBRI, SVETI“

Autor: Marija Dautanec Božić

07. prosinca 2018.

U iščekivanju najdražeg im gosta, Svetog Nikole, učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju okitili su božićno drvce. Ukrase su izradili na nastavi tehničke kulture. Došao je, kao i svake godine 6.12., sa svojim vjernim pratiteljem Krampusom i pomagačima patuljcima. 

Učenici su dočekali Svetog Nikolu s prigodnim programom, recitacijom i pjesmom, a Sveti Nikola ih je razveselio s poklonima. Za Krampusa nije bilo posla jer su učenici bili dobri i vrijedni,  pa nitko nije dobio šibu. Nakon programa i podjele darova uslijedilo je zajedničko  druženje uz ples i pjesmu.

Zahvaljujemo učenicima Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva iz Đurđevca i njihovoj voditeljici profesorici Jasni Horvat Vlahović. Omogućili su nam da i ove godine proslavimo blagdan najdražeg nam sveca te time nastavimo lijepu i dugogodišnju suradnju.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content