NASLOVNICA / Novosti / „NIKOLA NAŠ DOBRI, SVETI“

„NIKOLA NAŠ DOBRI, SVETI“

Autor:

07. prosinca 2018.

U iščekivanju najdražeg im gosta, Svetog Nikole, učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju okitili su božićno drvce. Ukrase su izradili na nastavi tehničke kulture. Došao je, kao i svake godine 6.12., sa svojim vjernim pratiteljem Krampusom i pomagačima patuljcima. 

Učenici su dočekali Svetog Nikolu s prigodnim programom, recitacijom i pjesmom, a Sveti Nikola ih je razveselio s poklonima. Za Krampusa nije bilo posla jer su učenici bili dobri i vrijedni,  pa nitko nije dobio šibu. Nakon programa i podjele darova uslijedilo je zajedničko  druženje uz ples i pjesmu.

Zahvaljujemo učenicima Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva iz Đurđevca i njihovoj voditeljici profesorici Jasni Horvat Vlahović. Omogućili su nam da i ove godine proslavimo blagdan najdražeg nam sveca te time nastavimo lijepu i dugogodišnju suradnju.

Ostale obavijesti

21. listopada 2021.

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina […]

20. listopada 2021.

Svjetski dan kravate u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Dan kravate obilježava se 18. listopada. Tom su prigodom […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content