NASLOVNICA / Novosti / Nika, Ema i David županijski pobjednici na natjecanju Čitanjem do zvijezda

Nika, Ema i David županijski pobjednici na natjecanju Čitanjem do zvijezda

Autor:

22. veljače 2018.

Danas, 22. veljače, u našoj je školi održano Županijsko natjecanje u znanju i kreativnosti Čitanjem do zvijezda. Prvo je mjesto osvojila ekipa naše škole u sastavu Nika Švaco (6. B), Ema Lovrak (7. A) i David Kuzmić (6. D). 

Sudjelovalo je 39 učenika, točnije 13 ekipa osnovnih škola iz cijele županije. Prvo je mjesto osvojila ekipa naše škole u sastavu Nika Švaco (6. B), Ema Lovrak (7. A) i David Kuzmić (6. D). Mentori našim učenicima su učitelji Hrvatskoga jezika Danijela Sunara-Jozek, Antonela Carek i Vjekoslav Čordašev te školska knjižničarka Nataša Švaco. Drugo je mjesto osvojila ekipa OŠ „Đuro Ester“ Koprivnica  u sastavu Ema Pintarić, Nika Stančin i Nera Teufel. Njihova je mentorica Nikolina Sabolić. Ekipa iz OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica u sastavu Lovro Mršić, Lara Hasan i Barbara Džendžo osvojila je treće mjesto. Njihove su  mentorice Luca Matić i Mihaela Juriša.

U kategoriji plakata sa svojim je uradcima sudjelovalo samo troje učenika, David Kuzmić iz OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac, Sara Bednaić iz OŠ Koprivnički Bregi i Altea Polančec iz OŠ Fran Koncelak Drnje.

Na državno natjecanje putuju prve dvije ekipe, učenici naše škole i OŠ „Đuro Ester“ Koprivnica te dva plakata, plakat učenika naše škole Davida Kuzmića i plakat učenice Sare Bednaić iz OŠ Koprivnički Bregi.

Državno će se natjecanje i ove godine održati u Čakovcu početkom mjeseca svibnja.

Čestitamo našim učenicima na izvrsnom uspjehu i osvojenom prvome mjestu na županijskom natjecanju.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i Odjel za učenike s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content