NASLOVNICA / Novosti / Natječaj za Najbolji selfie u knjižnici

Natječaj za Najbolji selfie u knjižnici

Autor:

10. listopada 2016.

Hrvatsko knjižničarsko društvo pokrenulo je Natječaj za Najbolji selfie u knjižnici na temu Što mi znači knjižnica? povodom Dana hrvatskih knjižnica 11.11 2016.

Natječaj je otvoren od 1.10. 2016. do 25.10 2016.

Kako se prijaviti?

1. Fotografiju treba objaviti na Facebook stranici HKD-a, odnosno događanju: Dan hrvatskih knjižnica Sve fotografije koje sudjeluju u natječaju objavljuju se na poveznici:

https://www.facebook.com/events/548052448732122/

2. Uz fotografiju obavezno dodati: hashtag: #danhrvatskihknjižnica2016 i označiti (tagirati) knjižnicu u kojoj je fotografija slikana.

Javno proglašenje pobjednika bit će na Svečanoj proslavi Dana hrvatskih knjižnica 11. 11. 2016. godine u Zagrebu, a istog će se dana u knjižnicama u kojima su snimljene pobjedničke fotografije autorima uručiti nagrade.  Obavijest o nagradama biti će objavljena na mrežnim stranicama i Facebook stranici Hrvatskog knjižničarskog društva.  

 Kriteriji natječaja:

Natječaj je javan. Poslani selfie (auto-portreti ili fotografija više osoba) ne smije biti prethodno objavljen. U izbor će ući isključivo fotografije koje su snimljene i tagirane (označene) u nekoj knjižnici u RH. Svi koju sudjeluju imaju pravo putem svog Facebook profila poslati samo jedan selfie na natječaj. Za prva tri najbolja (prema ocjeni žirija čiji su članovi knjižničari) osigurane su nagrade. Sudjelovanjem u natječaju autor fotografije pristaje na njezino objavljivanje i javno korištenje.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content