NASLOVNICA / Novosti / Nastava na daljinu - upute za radni tjedan

Nastava na daljinu – upute za radni tjedan

Autor:

15. ožujka 2020.

Poštovani roditelji i učenici,

od sutra kreće nastava na daljinu, sukladno uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja. U nastavku ove vijesti objavljujemo vam plan rada za našu Školu te se nadamo da će nastava biti funkcionalna za dobrobit naših učenika. Apliacij u kojoj će se održavati online nastava za učenike predmetne nastave je Microsoft Teams, a koja je dio Office 365 paketa za škole.

Razredna nastava

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizirat će u suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom na 3. programu nastavu za učenike razredne nastave prema kurikulumima i nastavnim programima svaki dan, u sljedećim terminima u programu pod nazivom Škola na Trećem

1. razred OŠ – počinje u 08.00 sati

2. razred OŠ – počinje u 10.00 sati

3. razred OŠ – počinje u 13.00 sati

4. razred OŠ – počinje u 15.00 sati

Učiteljice naše Škole su pripremile nastavne materijale, listiće i upute za samostalni rad za sve naše učenike te će ih distribuirati roditeljima putem unaprijed dogovorenih komunikacijskih kanala.

Učenicima koji eventualno dođu u Školu omogućit će se praćenje TV programa prema rasporedu koje je dostavilo MZO.

Predmetna nastava

Učenici predmetne nastave pratiti će nastavu u ponedjeljak na Sportskoj TV i  prema rasporedu kojega je dostavilo MZO, a koje vam dostavljamo u privitku ove vijesti. Prioritetni zadatak u tijeku sutrašnjeg dana je testiranje virtualnih učionica s razrednicima i predmetnim učiteljima prema niže navedenom rasporedu.

Razrednici testiraju svoje virtualne učionice

  • 5. razred – testiranje virtualnog razreda s učenicima – 9.45
  • 6. razred – testiranje virtualnog razreda s učenicima – 11.00
  • 7. razred – testiranje virtualnog razreda s učenicima – 12.00
  • 8. razred – testiranje virtualnog razreda s učenicima – 13.00

Predmetni učitelji testiraju svoje učionice

  • 5. razred – testiranje virtualnog razreda s učenicima – 10.00
  • 6. razred – testiranje virtualnog razreda s učenicima – 11.15
  • 7. razred – testiranje virtualnog razreda s učenicima – 12.15
  • 8. razred – testiranje virtualnog razreda s učenicima – 13.15

Ukoliko neće biti moguće testirati sustav, učenici će primiti obavijesti o terminu testiranja na svoje e-mail adrese u domeni skole.hr te će isto biti objavljeno na web stranicama Škole.

Nakon provjere sustava nadamo se da će od utorka krenuti online nastava u potpunosti. Plan je da se učenici uključe u svoje virtualne učionice sukladno školskom rasporedu sati gdje će uz unaprijed dostavljene materijale i upute razgovarati virtualno sa svojim učiteljima. Prilikom ovakvoga načina rada učitelji će vidjeti koji od učenika je ili nije uključen u rad virtualne učionice pa vas molimo za ozbiljnost  u radu jer će se svaki izostanak morati opravdati razredniku. Radne materijale će učitelji dostaviti na e-mail adrese učenika dan prije virtualnog sata te će im biti dostupni trajno u virtualnoj učionici.

Molimo vas za razumijevanje i strpljivost, a za sve upite i poteškoće s radom molimo vas da se javite svojim razrednicima ili na e-mail škole:

ured@os-djurdjevac@skole.hr

Ostale obavijesti

06. prosinca 2021.

Projekt Čitamo i zabavljamo se u obitelji

U drugom polugodištu krenut će ostvarivanje projekta Čitamo i zabavljamo se u obitelji, a to je nastavak aktivnosti u Godini […]

04. prosinca 2021.

Školski filantropski klub proveo humanitarnu akciju

Naša škola i Školski filantropski klub Izvor dobrote organizirali su humanitarnu akciju od 29. studenoga do 1. prosinca ove godine. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content