NASLOVNICA / Novosti / Naši učenici nagrađeni na velikom natječaju „Ronnie's Easter Adventure“

Naši učenici nagrađeni na velikom natječaju „Ronnie’s Easter Adventure“

Autor: Arijana Lenardić

02. svibnja 2019.

Učenici Karlo Sabolić i Luka Sabolić, 3.d sudjelovali su u velikom natječaju „Ronnie's Easter Adventure“ u organizaciji izdavačke kuće Profil Klett. Na natječaj je pristiglo 750 radova od 1800 učenika iz 160 osnovnih škola diljem Hrvatske, a naši su učenici zasluženo na popisu 10 nagrađenih digitalnih slikovnica!

Izdavačka kuća Profil Klett organizirala je natječaj „Ronnie's Easter Adventure“ za učenike od 1. do 4. razreda osnovne škole u kojem su učenici, radeći u paru ili skupinama do četiri učenika, imali zadatak izraditi papirnatu ili digitalnu slikovnicu istoimenog naziva, odnosno osmisliti kako će zec Ronnie pronaći izgubljenu mrkvu i to uz pomoć svojeg prijatelja uskršnjeg zeca (Easter Bunny).

Žiri je imao vrlo težak zadatak između 750 slikovnica odabrati 10 pobjedničkih u kategoriji papirnatih slikovnica te 10 pobjedničkih u kategoriji digitalnih slikovnica.

                  

Luka i Karlo pokazali su odlične pripovjedačke sposobnosti i to na engleskom jeziku, a najviše iznimno snalaženje na računalu pomoću kojeg su nacrtali sve likove i scene te napisali tekst slikovnice. Uz uloženi trud, zajednički rad, kreativnost i talent postižu se sjajni rezultati! Bravo, Luka i Karlo! 

     

     

Nagrađenu digitalnu slikovnicu možete pogledati ovdje: https://www.mystorybook.com/books/717998/

Više o natječaju i ostalim nagrađenim radovima pogledajte ovdje: https://www.profil-klett.hr/pobjednici-i-nagradeni-u-velikom-natjecaju-ronnies-easter-adventure

                                                                                                                                                                     Mentorica Arijana Lenardić

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content