NASLOVNICA / Novosti / Naši nogometaši županijski pobjednici u futsalu

Naši nogometaši županijski pobjednici u futsalu

Autor: Antonela Carek

04. svibnja 2022.

Danas je u Osnovnoj školi u Virju održano županijsko natjecanje u futsalu za dječake 5. i 6. razreda, na kojem je nastupila ekipa dječaka naše škole, uz ekipe OŠ Ljudevita Modeca Križevci i OŠ „Braća Radić“ Koprivnica.

Naši su nogometaši s dvije pobjede osvojili 1. mjesto i plasirali se na poluzavršnicu državnog prvenstva, a rezultati natjecanja su sljedeći:

OŠ Đurđevac – OŠ Ljudevita Modeca Križevci 4:2
OŠ „Braća Radić“ Koprivnica – OŠ Ljudevita Modeca Križevci 2:2
OŠ Đurđevac – OŠ „Braća Radić“ Koprivnica  1:0

Naša je ekipa nastupila u sastavu: David Škurdija, Toma Ferderber, Petar Ferderber, Luka Horvat, Marin Đapa, Lovro Jerbić, Jakov Peršić, Fran Jurić, Dorian Šramek i Jurica Županić pod vodstvom učitelja Ivana Đurocija.

– Danas smo imali dvije izuzetno teške utakmice u kojima su sve tri ekipe bile izjednačene. Naša se ekipa bolje snašla i s dvije pobjede izborila prvo mjesto i plasman na poluzavršnicu državnog prvenstva. Naši dječaci redovito treniraju u Školi nogometa grada Đurđevca i zahvaljujem se klubu i treneru Marinu Ferderberu na odličnoj  suradnji i pripremi učenika za natjecanje – istaknuo je učitelj Ivan Đuroci.

Čestitamo našim učenicima na izvrsnom rezultatu!

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content