NASLOVNICA / Novosti / Naši košarkaši uspješni na međunarodnom turniru u Sloveniji

Naši košarkaši uspješni na međunarodnom turniru u Sloveniji

Autor:

07. prosinca 2017.

Dana 3. prosinca 2017., dječaci Košarkaškog kluba „Mladost“ pod vodstvom trenera Ivana Đurocija sudjelovali su na tradicionalnom košarkaškom festivalu pod nazivom 21. Sončkov den. Turnir je međunarodnog karaktera, a na njemu je nastupilo 140 ekipa iz 10 država raspoređeno u 28 skupina. 

Domaćin i organizator turnira je ŠD Sonček iz Nove Gorice u Sloveniji. Na turniru su sudjelovali neki od najjačih Europskih klubova kao što su KK Olimpija,  KK Partizan, KK Mega Leks, KK Helios Domžale, KK Sarajevo, KK Skopje. KK „Mladost“ natjecao se u konkurenciji dječaka do 13 godina starosti protiv vršnjaka iz Srbije i Slovenije. U prvoj utakmici poraženi su od KK Student iz Valjeva (SRB) rezultatom 33:29 dok su u preostalim utakmicama pobijedili dvije slovenske ekipe: KK Divača (SLO) – KK Mladost Đurđevac (CRO) 19:32 i KK Nova Gorica (SLO) – KK Mladost Đurđevac (CRO) 10:25. Dječaci KK Mladost osvojili su drugo mjesto u svojoj skupini i u Đurđevac donijeli Vikov pokal.  Pojedinačno, svaki je igrač dobio diplomu i medalju za sudjelovanje i trud. Na završnoj utakmici All stars nastupio je igrač našeg kluba Antun Marić. Izuzetna je čast i privilegija za mlade košarkaše Mladosti što su mogli sudjelovati na najvećem turniru za mlađe dobne kategorije u ovom dijelu Europe. Mogli su uživati i u vrhunskom spektaklu košarkaških akrobatskih vještina, break dancera i All – Star utakmici s umirovljenim košarkaškim legendama. Nakon uspostavljanja video veze sa SAD-om mlade košarkaške nade pozdravio je najbolji slovenski košarkaš Goran Dragić. 

Za ekipu Mladosti nastupili su: Andrija Hrženjak, Antun Marić, Petar Rogoz, Filip Koprolčec, Vedran Stanešić, Arel Lav Jurkas, Patrik Fišer, Fran Sabolović, Luka Tomrlin i Benjamin Ivanov.

                                                                      trener Ivan Đuroci

Ostale obavijesti

14. rujna 2021.

Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

U petak, 13. rujna 2021., pred utvrdom Stari grad okupili su se učenici osnovne i srednje škole te vrtićevci u […]

14. rujna 2021.

Posjet ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Marine Perice Odjelima za djecu s teškoćama u razvoju

Uoči Svjetskog dana prve pomoći Odjele za djecu s teškoćama u razvoju posjetila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content