NASLOVNICA / Novosti / Naš školski zbor osvojio drugo mjesto na Kukuričeku!

Naš školski zbor osvojio drugo mjesto na Kukuričeku!

Autor:

11. lipnja 2019.

U Sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu, u subotu, 8. lipnja, održan je 17. po redu Dječji festival Kukuriček 2019.

Zbor naše osnovne škole osvojio je drugo mjesto s pjesmom  Pusti svoje mlado srce uz solisticu Doroteju Lončar.

Dječji festival Kukuriček održava se svake godine u organizaciji Udruge Kukurijek i Turističke zajednice Grada Đurđevca.I ove je godine prijavljen veliki broj skladbi od kojih je odabrano 18 pjesama iz cijele Hrvatske. Osim u zanimljivim dječjim toaletama, mnogobrojna publika  mogla je uživati u sjajnim izvedbama dječjih zborova.

Dječji zbor Genijalci iz Zagreba osvojili su nagradu publike za pjesmu Vukovar dok je prema glasovima samih zborova prvo mjesto osvojila pjesma Pleše sve u izvedbi Dječjeg zbora Torretta iz Rijeke, drugo mjesto pjesma Pusti svoje mlado srce u izvedbi Dječjeg zbora Osnovne škole Grgura Karlovčana iz Đurđevca te treće mjesto Pjesma za tebe u izvedbi Dječjeg zbora Tratinčice iz Rijeke.

Grand prix, pobjedničkom pjesmom festivala, proglašena je pjesma Ovdje pripadam u izvedbi Dječjeg zbora Mikrofončići iz Zagreba. Nagrada za najbolji tekst pripala je Maji Rogić, nagrada za najbolji aranžman Tihomiru Preradoviću, a nagrada za najbolju glazbu Gordani Evačić.

Voditeljica i dirigentica našeg zbora je učiteljica Kristina Benko Markovica.

Ostale obavijesti

06. listopada 2022.

Grad Đurđevac razveselio učenike predstavom povodom obilježavanja Dječjeg tjedna

U obilježavanje Dječjeg tjedna uključio se i Grad Đurđevac tako da je za sve učenike razredne nastave organizirao predstavu Stepenicama […]

05. listopada 2022.

Učitelj Nikola Mihočka dobitnik je Godišnje nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content