NASLOVNICA / Novosti / Naš školski zbor osvojio drugo mjesto na Kukuričeku!

Naš školski zbor osvojio drugo mjesto na Kukuričeku!

Autor:

11. lipnja 2019.

U Sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu, u subotu, 8. lipnja, održan je 17. po redu Dječji festival Kukuriček 2019.

Zbor naše osnovne škole osvojio je drugo mjesto s pjesmom  Pusti svoje mlado srce uz solisticu Doroteju Lončar.

Dječji festival Kukuriček održava se svake godine u organizaciji Udruge Kukurijek i Turističke zajednice Grada Đurđevca.I ove je godine prijavljen veliki broj skladbi od kojih je odabrano 18 pjesama iz cijele Hrvatske. Osim u zanimljivim dječjim toaletama, mnogobrojna publika  mogla je uživati u sjajnim izvedbama dječjih zborova.

Dječji zbor Genijalci iz Zagreba osvojili su nagradu publike za pjesmu Vukovar dok je prema glasovima samih zborova prvo mjesto osvojila pjesma Pleše sve u izvedbi Dječjeg zbora Torretta iz Rijeke, drugo mjesto pjesma Pusti svoje mlado srce u izvedbi Dječjeg zbora Osnovne škole Grgura Karlovčana iz Đurđevca te treće mjesto Pjesma za tebe u izvedbi Dječjeg zbora Tratinčice iz Rijeke.

Grand prix, pobjedničkom pjesmom festivala, proglašena je pjesma Ovdje pripadam u izvedbi Dječjeg zbora Mikrofončići iz Zagreba. Nagrada za najbolji tekst pripala je Maji Rogić, nagrada za najbolji aranžman Tihomiru Preradoviću, a nagrada za najbolju glazbu Gordani Evačić.

Voditeljica i dirigentica našeg zbora je učiteljica Kristina Benko Markovica.

Ostale obavijesti

25. rujna 2021.

Sigurno u prometu u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su policijski službenik Marijan Domović i djelatnik HAK-a Đurđevac Pero Krešić kako […]

24. rujna 2021.

Jednodnevni izlet Odjela za učenike s teškoćama u razvoju

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju uputili su se na jednodnevni izlet koji im je poklonio gradonačelnik Hrvoje […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content