NASLOVNICA / Novosti / Najava zajedničkih aktivnosti u studenom mjesecu

Najava zajedničkih aktivnosti u studenom mjesecu

Autor: Nikola Vuković

26. listopada 2016.

Najavljujemo zajedničke aktivnosti tijekom studenoga mjeseca.

Svi razredni odjeli obilježavaju mjesec knjige i mjesec borbe protiv ovisnosti. To je sastavni dio Godišnjeg plana i programa škole, a aktivnosti se ostvaruju u redovnoj nastavi, dodatnoj nastavi, izvannastavnim aktivnostima, na satovima razrednika kao i na roditeljskim sastancima. Akcijsko istraživanje s učenicima petog i šestog razreda : Reci Da za zdravlje provest će pedagog škole.

Razredna vijeća – za sve razredne odjele u vremenu od 7.do 9.studenoga.

Roditeljski sastanci: prema rasporedu razrednika od 10. do 18.studenoga.

Zajedničko obilježavanje Dana tolerancije. Svi razredni odjeli imat će razredne projekte ili prigodno obilježavanje – srijeda 16.studenoga.

I u mom gradu Vukovar svijetli – četvrtak 17. studenoga 2016.godine

Lutkarski mjuzikl u izvedbi "Studija suncokret" iz Splita za učenike od prvog do četvrtog razreda – troškove ulaznica snosi tvrtka Rasco d.o.o.; 17.studenoga 2016.

Postavljanje izložbe poštanskih maraka i dopisnica. Suradnja s Hrvatskom poštom koja je donirala poštanske marke našoj školi. (druga polovica studenoga).

Priprema za tradicionalnu školsku priredbu: Blagdani nam stižu, izbor teme, sudionici, organizacija. Planiramo našu školsku priredbu za građanstvo organizirati u četvrtak, 15.prosinca 2016. Popratne aktivnosti vezane su za ostvarivanje projekta Volonterstvo.

Konkretne informacije o svakom pojedinom događaju objavit ćemo tijekom mjeseca.

Ostale obavijesti

29. ožujka 2023.

Paola Šestak pozvana na državno Natjecanje iz povijesti

Nakon održanih županijskih natjecanja, Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je popise pozvanih učenika na državno Natjecanje iz povijesti. Među […]

29. ožujka 2023.

Predstavljanje slikovnice Priča jedne pčelice učitelja Davora Šokeca

Dana 29. ožujka 2023. g. organiziran je književni susret u maloj dvorani s našim učiteljem Davorom Šokecom koji je održao […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content