NASLOVNICA / Novosti / Najava zajedničkih aktivnosti u studenom mjesecu

Najava zajedničkih aktivnosti u studenom mjesecu

Autor: Nikola Vuković

26. listopada 2016.

Najavljujemo zajedničke aktivnosti tijekom studenoga mjeseca.

Svi razredni odjeli obilježavaju mjesec knjige i mjesec borbe protiv ovisnosti. To je sastavni dio Godišnjeg plana i programa škole, a aktivnosti se ostvaruju u redovnoj nastavi, dodatnoj nastavi, izvannastavnim aktivnostima, na satovima razrednika kao i na roditeljskim sastancima. Akcijsko istraživanje s učenicima petog i šestog razreda : Reci Da za zdravlje provest će pedagog škole.

Razredna vijeća – za sve razredne odjele u vremenu od 7.do 9.studenoga.

Roditeljski sastanci: prema rasporedu razrednika od 10. do 18.studenoga.

Zajedničko obilježavanje Dana tolerancije. Svi razredni odjeli imat će razredne projekte ili prigodno obilježavanje – srijeda 16.studenoga.

I u mom gradu Vukovar svijetli – četvrtak 17. studenoga 2016.godine

Lutkarski mjuzikl u izvedbi "Studija suncokret" iz Splita za učenike od prvog do četvrtog razreda – troškove ulaznica snosi tvrtka Rasco d.o.o.; 17.studenoga 2016.

Postavljanje izložbe poštanskih maraka i dopisnica. Suradnja s Hrvatskom poštom koja je donirala poštanske marke našoj školi. (druga polovica studenoga).

Priprema za tradicionalnu školsku priredbu: Blagdani nam stižu, izbor teme, sudionici, organizacija. Planiramo našu školsku priredbu za građanstvo organizirati u četvrtak, 15.prosinca 2016. Popratne aktivnosti vezane su za ostvarivanje projekta Volonterstvo.

Konkretne informacije o svakom pojedinom događaju objavit ćemo tijekom mjeseca.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content