NASLOVNICA / Novosti / NAJAVA; Roditeljski sastanci i obilježavanja datuma u školi

NAJAVA; Roditeljski sastanci i obilježavanja datuma u školi

Autor: Nikola Vuković

03. studenoga 2023.

U studenom mjesecu tradicionalno održavamo roditeljske sastanke. Za roditelje učenika od petog do osmog razreda planiramo zajedničke roditeljske sastanke s vanjskim predavačima. Teme se odnose na preventivne programe. Predavanja će održati djelatnici PU KC-KŽ kao i HZJZ.

Ponedjeljak, 13.studenoga u 17.30 sati – peti razred

Utorak, 14.studenoga u 17.30 sati – šesti razred

Srijeda, 15. studenoga u 17.30 sati – sedmi razred

Četvrtak, 16. studenoga u 17.30 sati – osmi razred

Za roditelje učenika od prvog do četvrtog razreda roditeljski sastanci su u vremenu od 20. do 23. studenoga prema obavijesti razrednika.

DAN TOLERANCIJE, 16. studenoga 2023.

Tradicionalni školski projektni/tematski dan, obilježavanje Dana tolerancije ove godine ostvarit ćemo po razrednim odjelima. Učenici i učitelji raznim aktivnostima obilježit će Međunarodni dan tolerancije. Taj dan je Opća skupština Ujedinjenih naroda proglasila danom tolerancije i pozvala svoje države članice da ga obilježavaju kako bi podigli svijest građana o važnosti poštivanja i uvažavanja različitosti. Na taj dan su države članice UNESCO-a 1995. godine usvojile Deklaraciju o načelima tolerancije kojom se ovaj dan proglašava Međunarodnim danom tolerancije.

I U MOM GRADU VUKOVAR SVIJETLI, 17. studenoga 2023.

Jedan od najvećih blagoslova kojim čovjek može biti darovan je imati domovinu, i to domovinu u kojoj će slobodno živjeti, raditi i stvarati. Do svoje slobode došli smo trnovitim putem – odricanjem, boli i patnjom, a mnogi su za to što mi danas imamo nesebično dali svoje živote. To se posebno odnosi na grad Vukovar, koji je 18. studenoga 1991. godine doživio posebnu tragediju, tragediju cijeloga jednog naroda koji je svoju patnju i herojsku obranu utkao u hrvatsku slobodu i neovisnost.

Osim predavanja na temu i razgovora s učenicima i ove godine simbolično ćemo se sjediniti s cijelom domovinom na način da će učenici i učitelji paliti svijeće u parku ispred škole. Razredna nastava od 11.00 sati, a predmetna nastava od 16.30 sati. Pozivamo građane grada Đurđevca, a posebno roditelje naših učenika da nam se pridruže kako bismo zajedno odaslali poruku DA I U NAŠEM ĐURĐEVCU VUKOVAR SVIJETLI.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content