NASLOVNICA / Novosti / NAJAVA - POZIVNICA

NAJAVA – POZIVNICA

Autor: Nikola Vuković

03. prosinca 2015.

Tradicionalna školska priredba za građanstvo: Blagdani nam stižu, ove godine je u petak, 11.prosinca 2015.godine u 17.00 sati.

I ove godine učenici naše škole zajedno sa svojim učiteljima pripremaju veliku školsku priredbu za građanstvo. To je jedna od najposječenijih priredbi u gradu i vjerujemo da će i ove godine naša športska dvorana biti puna posjetitelja. Za ovogodišnju priredbu pripremljeno je 17 točaka programa: recitacije, ples, ritmika, folklor, sviranje instrumenata ( polaznici Osnovne glazbene škole)…

Ovogodišnja školska priredba ima humanitarni karakter.Naime u sklopu redovnog školskog kurikuluma i ostvarivana programa građanskog odgoja i obrazovanja, a s ciljem poticanja našim učenika na humanitarni rad, pomoć drugima i volonterski rad, ove godine umjesto ulaznica posjetitelji će moći donijeti živežne namirnice koje ćemo u suradnji sa župnim Caritasom podijeliti najpotrebnijima u našoj župi.

Vjerujemo da će učenici, a u prvom redu njihovi roditelji i svi naši osjetitelji pokazati svoju darežljivost za ove predstojeće blagdane. Dobro je činiti dobro, nit je vodilja koja će nas sve skupa uvesti u ozračje blagdana. Pomoć potrebitima obogačuje ljude koji prepoznaju tu potrebu i koji od srca pomažu. Članovi župnog Caritasa posjetit će naše sugrađane i podjeliti donirane namirnice.

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content